Mojfaks.hr u Laganini

'Sve je ona meni': Studenti na balkonu 'razvukli' harmoniku i zabavili sve u kvartu [VIDEO]

Susjedima nije smetalo, dapače.

21. travnja 2021 14:00
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

U ovom vremenu pandemije i beskrajnih vijesti koje se tiču "ratova cjepiva", mnogi su prezasićeni ovim diskursom i uvijek istim, najčešće crnim, temama. Kao što neki čeznu za sjedenjem u kafićima, "đuskanjem" u klubovima i bezbrižnim druženjem s prijateljima (koji nisu iz istog kućanstva), ima i onih kojima u životu nedostaje glazbe.


>>>Raspašoj na balkanski način: Poslušajte koja je cajka TREŠTALA ispred HNK prošli vikend VIDEO<<<


Kako piše Jabuka.tv, manja skupina studenata odlučila je razbiti ovu "korona-monotoniju" i zasvirati na balkonu stana, s obzirom da je u Mostaru na snazi policijski sat od 21 do 5 sati.
Momci su "razvukli" harmoniku na balkonu jedne zgrade u naselju Strelčevina. Hit pjesma "Sve je ona meni" odjekivala je tim dijelom Mostara, a na balkone su izašli i susjedi kako bi vidjeli o čemu se radi i nakratko se zabavili.




Komentari ispod videa mahom su pozitivni, a gledatelji, kao i susjedi čestitaju dečkima što su im priuštili malo glazbe u ovim ozbiljnim i neizvjesnim vremenima punima restrikcija i protuepidemijskih mjera.


>>>'Poludija bi da nema Hercegovine!' Mostar vikendima 'gori' od hrvatskih studenata koji partijaju preko 'meke granice'<<<

Još vijesti