V.K. u Laganini

[VIDEO] Studentica postala HIT: Nudi rakiju i kravu kao mito da napokon položi ispit iz anatomije

U pitanju je šljivovica, čak 100 litara, bez šećera, 40 stupnjeva, a uz to dolazi i steona krava.

27. rujna 2021 15:11
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Mito i korupcija su toliko česti u našim državnim sferama da je postalo normalno izbijati šale upravo na taj račun. Nedavno smo prenosili vijest o istraživanju provedenom u susjednoj Bosni i Hercegovini s poražavajućim rezultatima. Podsjetimo, skoro svaki drugi student sa sveučilišta u Sarajevu i Istočnom Sarajevu (njih 47 posto) vjeruje da je korupcija prisutna na fakultetima. Iako se često u akademskim kuloarima može čuti koliko košta određeni ispit na kojem fakultetu, jedna je studentica svojim "mitom" postala viralna.


>>>Kupovina ispita: Svaki drugi student smatra da na fakultetu ima korupcije, evo na kojima<<<


Na Facebook stranici "CAT Bosna i Hercegovina" objavljen je video pod jednostavnim nazivom "Mito i korupcija kao narodni običaj u BiH" u kojem studentica Medicine objašnjava što sve nudi kao mito u zamjenu za prolaz na ispitu Anatomije, koji se oduvijek gleda kao najteži ispit na Medicinskim fakultetima.


S oko 26 tisuća pregleda, vrlo brzo je postala viralna. "Dajem 100 litara rakije šljive, prava, bez šećera, 40 stupnjeva i steonu kravu za položen ispit iz Anatomije na trećoj godini Medicinskog fakulteta u Tuzli. Šifra: Student nije zapalio žito!", šali se djevojka na račun korupcije u akademskoj zajednici.

Još vijesti