V.K. u Nakon predavanja

Studentica ispunila obećanje pokojnom ocu: 'Tajo, završila sam PMF!'

Osim što je samoj sebi dokazala da to može, ispunila je i obećanje koje je dala pokojnom ocu...

4. listopada 2021 16:35
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Svatko na svijetu ima drugačije poglede na obećanja koja daje. S jedne strane, jednima je iznimno bitno održati obećano, držati se svoje riječi, dok drugi bez problema obećaju sve i svašta iako znaju da to neće ispuniti. No, neka obećanja imaju posebnu emocionalnu težinu.


Ako obećamo nešto osobi koja poslije premine, svakako nam to obećanje dobiva potpuno novo značenje, posebice ako nije ispunjeno za vrijeme njihovog života. Koliko znači konačno ispunjenje obećanja, zna jedna djevojka koja je nedavno diplomirala na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu.


>>>Emotivni status o studiranju zaradio 11 tisuća 'lajkova': 'Naći ćete prijatelja, kuma, suprugu i postati čovjek...'<<<


Na stranici Ispovesti nedavno je stavljena objava jedne ponosne djevojke. "Ljudi, ispunila sam obećanje pokojnom ocu", počinje se ova presretna bivša studentica. "Tajo, završila sam PMF!", napisala je kratko i jasno.


Sada već bivša studentica PMF-a pohvalila se na da je održala svoje obećanje tati i uspješno završila svoje akademsko obrazovanje.


"Bravo drago dijete, i mi nepoznati se radujemo! A tvoj otac sigurno to sada osjeća i njegova duša se raduje. Sretno, sve najljepše ti želimo u životu“" napisao joj je jedan od pratitelja ove stranice.


"Svaka čast, uživaj u svojoj sreći i puno sreće ti želim u nastavku karijere. Svaki trud se isplati, bar i u ovoj propaloj državi, samo vjeruj u to!", piše u još jednom od komentara.


Završiti fakultet dovoljno je velik korak u životu svake mlade osobe, a ako time ispune i obećanje nekome koga više nema, onda je to zaista poseban osjećaj.

Još vijesti