V.F. u Vijesti

Muškarac upao na modnu pistu i prošetao odjeven u vreću: Publika mislila da se radi o modnoj kreaciji

Na Tjednu mode u New Yorku.

15. rujna 2023 13:54
Uljez na modnoj pisti

Uljez na modnoj pisti Foto: mentalhealthmatters69; TikTok/Screenshot

U tijeku je Tjedan mode u New York, a jedna modna kreacija je zadobila posebnu pažnju. Tko zna, možda ćeš uskoro i ti nositi nešto slično na faks ili čak u izlazak.

Modna pista, čiji je domaćin bila agencija za društvene mreže Creators Inc., bila je otvorena i modeli su pokazivali publici nove modne kreacije. Između ostalih, pojavio se i jedan muškarac odjeven u kratke kupaće hlače i s kapicom za tuširanje na glavi. Bio je gol do pasa, a preko tijela je nosio prozirnu plastičnu pelerinu. Pelerina je izgledala poput vreće za smeće ili onih jednokratnih plastičnih kabanica koje smo morali nositi svi mi koji smo u osnovnoj školi išli na izlet u Kopački rit.

Međutim, publika je očito mislila da se radi o modelu koji nosi na sebi modnu kreaciju pa ga je dočekala uz pljesak i ovacije kao i svakog drugog modela.

Publika je shvatila da nešto nije u redu tek nakon što se „model“ približio kraju piste, a onda je dotrčao zaštitar, zgrabio ga i udaljio, piše Unilad.

Nakon što je video podijeljen na društvenim mrežama, mnogi su sugerirali kako se radi o YouTuberu Fredu Beyeru.

@mentalhealthmatters69 An imposter walked down the catwalk at New York fashion week in a trash bag and shower cap, the audience didn't even notice it wasn't part of the show until security chased him. Just goes to show the pretention of these people. #newyork #america #usa #fyp #foryou #foryoupage #wethepeople ♬ original sound - Soundoffreedom82

Beyer na svom YouTube kanalu, koji ima 300.000 pretplatnika, objavljuje razne šale slične ovoj. Podijelio je screenshot iz videa na svom Instagram Storyju, ali još nije potvrdio je li to zaista on. Ipak, nije jasno kako je uljez uspio ući na modnu reviju.

Nije prvi puta da se takav incident dogodio. Godine 2016. tinejdžeri Kevin Nguyen i TJ Khayatan osvojili su svijet umjetnosti kada su stavili par naočala na pod umjetničke galerije, a posjetitelji su mislili da se radi o umjetničkom djelu.

Izvor: Unilad

Još vijesti