P.S. u Vijesti

Koji će glazbenici nastupati za doček na hrvatskim trgovima? Rozga i Severina ove godine pjevaju u susjedstvu

Ponuda glazbenika i izvođača je raznolika.

27. prosinca 2023 12:22
Matija Cvek i Mia Dimšić

Matija Cvek i Mia Dimšić Foto: matijacvek/miadimsic/Instagram

Neki doček Nove godine planiraju mjesecima unaprijed, dok drugi niti na sam taj dan nisu sigurni gdje će proslaviti ovaj blagdan. No, zato su organizirani koncerti na otvorenom, poput onih na gradskim trgovima, odlična opcija za one koji nisu sigurni gdje žele proslaviti doček Nove godine.

Raznolika je i ponuda glazbenika i izvođača koji će nastupati upravo na gradskim trgovima pa upravo zbog toga donosimo popis glazbenika po svakom gradu gdje će zabavljati publiku povodom dočeka nove i oproštaja od stare godine.

U Zagrebu Let 3

Na glavnom zagrebačkom trgu publiku će zabavljati Let 3, a u Splitu na rivi nastupat će Doris Dragović, Grše, Kuzma i Šaka Zulu, kako prenosi Dalmacija Danas.

U Rijeci će na Korzu nastupati Gibonni, a u Poreču će publika na Trgu slobode uživati u stihovima Petra Graše. Zadar će zabavljati Jole i Ivica Sikirić Ićo na više lokacija, a u Puli će na Pulskom Forumu odjekivati stihovi Indire i Vojka V.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matija Cvek (@matijacvek)


Mia Dimšić u Osijeku

U Rovinju će nastup održati bend Dubioza Kolektiv na Trgu maršala Tita, dok će na Trgu Republike Hrvatske u Vukovaru pjevati Matija Cvek. Osijek će uživati u nastupima Parnog valjka i Mije Dimšić na Trgu Vatroslava Lisinskog u Tvrđi, a na Trgu Poljana u Šibeniku nastupa Stereo MC i Parov Stelar.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia (@miadimsic)

Kako prenosi Dalmacija Danas, Jelena Rozga i Severina ove godine neće zabavljati hrvatsku publiku za doček, s obzirom na to da Severina nastupa u Crnoj Gori, a Jelena Rozga u Beogradu.


 

Još vijesti