Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom Facebook

[FOTO] Novi 'biser' za najam u Zagrebu: Tuširaš se gdje spavaš, četke za toalet pokraj frižidera, a wc-a nigdje

Objavljeno 04.11.2021.

Bez obzira na medijsku pozornost, društvene osude, javne prozivke i masovno ismijavanje, zagrebački stanodavci i dalje ustraju u visokim cijenama najma stanova.

Evo što misli preko tisuću budućih brucoša o cijepljenju: 'Zašto se ja trebam cijepiti da ti ne dobiješ virus?'

Objavljeno 09.08.2021.

Diskusija za i protiv cijepljenja vodi se od kad su cjepiva stigla na tržište, ako ne i prije. Evo kako razmišljaju bivši maturanti.

Studenti prava šokirani: Izgubili jedan rok jer se za ispit nisu prijavili – na Facebooku

Objavljeno 05.07.2021.

Studenti Sveučilišta u Sarajevu koriste aplikaciju studentske službe za prijavu ispita, no neki profesori ipak završni popis studenata koji izlaze na ispite sastavljaju u Facebook grupama.

Studentica medicine 'oprala' ministra zbog apsurda: Nisu na prioritetnoj listi, lakše do cjepiva u Srbiji nego vlastitoj zemlji

Objavljeno 14.05.2021.

Apsurdno je da su studenti s drugih bosansko-hercegovačkih sveučilišta dospjeli na prioritetnu listu.

Na društvenim mrežama niču privatne grupe za one željne burnijeg studentskog života: 'Lokacije i adrese šaljite u inbox zbog nepozvanih gostiju...'

Objavljeno 17.02.2021.

Posljednja dva vikenda, između ostalog, obilježila su masovna okupljanja studenata.

Hrvatski student-servis odgovara na mailove u rekordnom roku i objavljuje memeove na Fejsu? Da, i to postoji!

Objavljeno 06.11.2019.

Facebook grupe za pronalazak studentskih poslova nisu slučajne – one su tu jer ponuda koju većina hrvatskih studentskih centara ima jednostavno nije adekvatna, a u studentskim krugovima već je dobro poznato kako i susretljivost zaposlenika nije 'adut' ovih centara. Vjerovali ili ne, ali pronašli smo jedan hrvatski SC, onaj u Osijeku, koji, osim što odgovara na sva studentska pitanja, na svakodnevnoj bazi objavljuje memeove i slike koje bi mogle oraspoložiti njihove korisnike!

Facebook se izjasnio o jučerašnjem padu sistema

Objavljeno 04.07.2019.

"Izgleda da je zastoj povezan s unutarnjom infrastrukturom ili problemima s aplikacijom", rekla je kompanija ThousandEyes koja nadzire svjetski promet na internetu, prenosi Index.hr.

Facebook će postati Tinder, a na Instagramu više neće biti potrebe za skupljanjem lajkova

Objavljeno 07.05.2019.

Godišnja konferencija Facebooka održana ovog utorka i srijede najavljuje svojim korisnicima potencijalno najveće promjene dosad, a njihov fokus odsad će biti više na manjim grupama unutar Facebooka i njegovih 'obiteljskih' aplikacija.Osim toga, promjene će biti između ostalog i u dizajnu i lajkovima na Instagramu, a najveće zaprepaštenje izazvala je najava uvođenja značajke 'Secret Crush' unutar aplikacije Facebooka koja bi trebala konkurirati Tinderu i Bumbleu.

Opala! Studenti, 'uglancajte' životopise jer vas na ovogodišnjem sajmu poslova čekaju Facebook i Microsoft

Objavljeno 29.04.2019.

JobFair 2019. koji se održava na zagrebačkom Fakultetu elektrotehnike i računarstva idealna je prilika za regrutiranje budućih radnika. S druge strane, to je odlična prilika za studente kako bi iz prve ruke upoznali potencijale poslodavce, a ovogodišnji sajam poslova omogućit će studentima da svoj CV dostave Facebooku i Microsoftu.Prati nas na Instagramu!