Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom zabava

Sjećate li se 'dobrog duha Save'? Pronašli smo LEGENDARNOG stanara ovog doma i provjerili gdje je danas i što radi

Objavljeno prije 5 dana

'Mi smo danas jedni, sutra već drugi, ali taj duh ostaje tamo. Ubuduće, nadam se da će naša djeca doživjeti isti taj duh jer je to nešto čarobno. Uistinu vjerujem da je svatko tko to nije doživio, a studirao je u Zagrebu, zakinut za jedan posebni osjećaj koji traje tako kratko, a toliko je jak...'

Što će zagrebački apsolventi PRVO napraviti kad dobiju diplomu? Ovo su neki od vaših najboljih planova

Objavljeno 11.06.2021.

Postoje određeni vremenski periodi u godini kada društvene mreže preplave fotogafije određene 'motiva'. Oko Božića svi gledamo tuđa božićna drvca, oko Valentinova znamo da kreću objave zaruka ili vječnih ljubavi, a u ljetnom razdoblju gledamo ekipu kako se sunča ili najstarije studente koji su konačno primili 'krunu akademskog obrazovanja' – svoje diplome.

Sveučilište igricom potiče studente na cijepljenje: Ako ju odigrate, velike su šanse da ćete poželjeti cjepivo – evo i zašto

Objavljeno 09.06.2021.

Ako dosad niste isprobali VR naočale ili igrali igrice sa zombijima, onda ne znate kakav dojam ova tehnologija može ostaviti na korisnike. Otkrili su to i s jednog sveučilišta na kojem studente na cijepljenje motiviraju upravo putem virtualne stvarnosti i zanimljive igrice.

18 znakova zrelosti: Iako se možda tako ne osjećate, ove jednostavne aktivnosti otkrivaju da ste odrasli

Objavljeno 08.06.2021.

Evo velike životne lekcije koju vam roditelji vjerojatno nikad nisu prenijeli: ne postoji čarobno 'buđenje' odraslih koje se dogodi u određenom trenutku vašeg života. Život svakodnevno ispunjava prazninu i 'šamara' vas brojnim obavezama koje otkrivaju da ste zakoračili u svijet odraslih. Iako se možda tako ne osjećate.

[FOTO] Prvi red do mora, a usred Zagreba: Vanjski tuš je novi HIT na Savi – nećete vjerovati čemu služi

Objavljeno 02.06.2021.

I dok se neki studenti zatvaraju u svoje sobe zbog nadolazećih ljetnih rokova, drugi se bacaju na čišćenje kako bi prolongirali učenje, a treći pak sanjaju o ljetu.

[FOTO] Zbogom, srednja: Najgore opomene koje ste dobili u školi – taman prije upisa na fakultet

Objavljeno 27.05.2021.

Prelaskom na e-imenike, e-dnevnike i e-ixice, velik dio posla unutar škola i fakulteta prošao je online, a tijekom posljednje dvije godine čak i nastava. Kako su srednjoškolski dani za neke gotovi, zasigurno će se nekih situacija uvijek sjećati, posebice ako su bile 'nestašne'.

Dobio što je tražio: Student pitao kako otvoriti vrećicu majonezu iz menze – ovo su top načini ako nemate škare ili nožić

Objavljeno 26.05.2021.

Najpoznatiji umaci koje često jedemo uz glavno jelo su upravo kečap i majoneza. Ti nezamjenjivi dodaci našoj prehrani 'podignu' obroke svojim okusima pa ih studenti dodaju u gotovo sve. Teško da se krumpirići mogu zamisliti bez kečapa ili pak pohano bez majoneze.

'Aha, vi kopate dinosaure?' Možete li reći što studirate bez da stvarno kažete što studirate? Ovo su neki od najboljih pokušaja

Objavljeno 21.05.2021.

Društvene mreže svaki dan pokreću neke nove,a gase stare trendove. Kao i memeovi, određeni trendovi prežive neko dulje vrijeme, a onaj 'Reci mi da si *** bez da mi kažeš da si ***' još je uvijek relativno popularan, posebice na TikToku i Facebooku.

Pronašli smo nekoliko diploma na prodaju: Najjeftinija će vas koštati koliko i dva obroka u menzi

Objavljeno 19.05.2021.

Raspon cijena kreće se od dvoznamenkastih do troznamenkastih iznosa, a nude se pravo, ekonomija, veterina...


Prati nas na Instagramu!