V.F. u Akademska četvrt

Hrvatska županija dijeli novčanu pomoć studentima iz obitelji s pet i više djece

Evo kako se prijaviti.

24. Siječnja 2023 12:42
Silueta obitelji

Silueta obitelji Foto: Monsterkoi via Pixabay

Splitsko-dalmatinska županija je objavila javni poziv za dodjelu pomoći studentima iz obitelji s pet i više djece u 2023. godini. Na natječaj se mogu javiti studenti koji imaju prebivalište na području Splitsko-dalmatinske županije.

Uz prijavu na Javni poziv, potrebno je dostaviti:
-potvrdu fakulteta o statusu redovitog studenta
-uvjerenje MUP-a o prebivalištu svih članova zajedničkog kućanstva, ne starije od šest mjeseci
-izvadak iz matice rođenih za braću odnosno sestre (original ili kopija)
-kopiju osobne iskaznice
-čitljivu potvrdu bankovnog računa (preslika ugovora ili potvrde o računu)
-OIB

Prijave na Javni poziv, s potpunom dokumentacijom, podnose se na Centralnoj pisarnici Splitsko-dalmatinske županije svakog radnog dana od 8:00 do 14:00 sati ili putem pošte, s naznakom „za dodjelu novčane pomoći studentima“ na adresu Splitsko-dalmatinska županija, Upravni odjel za zdravstvo, socijalnu skrb i demografiju, Split, Domovinskog rata 2.

Natječaj je otvoren do 17. veljače 2023. godine. Rezultati će biti na mrežnim stranicama Županije u roku od 30 dana od dana isteka roka za podnošenje prijava.

Više informacija saznajte na linku.

vezano Potpisivanje papira Akademska četvrt Studirate na ovom Sveučilištu? Možete se prijaviti za stipendiju u iznosu od 1.270 eura

vezano Novčanice i kovanice eura. Akademska četvrt SC Split objavio rezultate natječaja za financiranje studentskih aktivnosti: Jedan projekt osvojio čak 100.000 kuna

Još vijesti