V.K. u Karijera

Poznati lanac supermarketa zapošljava kušača piva: 'Za ljubitelje piva ovo je ultimativna prilika'

Postoji samo nekoliko stvari u životu koje su bolje od hladnog piva. Jedna od njih je besplatno hladno pivo.

4. kolovoza 2022 10:42
Ultimativna prilika za svakog ljubitelja piva.

Ultimativna prilika za svakog ljubitelja piva. Foto: Roman Zaiets via Shutterstock

Poznati supermarket Aldi otvorio je natječaj za novo radno mjesto: službeni kušač piva!

Uloga je vrlo jednostavna i odlična točno tako kako i zvuči: Aldi vam na kućnu adresu pošalje pivo, vi ga popijete i javite im svoje profesionalno mišljenje.

vezano Najslađi posao na svijetu: degustator slatkiša! Karijera Najslađi posao na svijetu: Traže direktora za slatkiše za godišnju plaću od 570 tisuća kuna

Uspješni kandidat pomoći će u "usmjeravanju i informiranju Aldijevih šefova prije donošenja ključnih odluka za njihovu narednu ponudu", piše LadBible.

"Ovaj jedinstveni posao zahtijevat će od kušača strast za pivom i kriglu entuzijazma, jer će se od njih tražiti povratna informacija o cijelom asortimanu", javili su iz popularnog supermarketa.

Samo jedan e-mail za prijavu

"Od odličnih craft aleova pa do osvježavajućih IPA piva, Aldijev službeni kušač piva dobit će deset različitih proizvoda na recenziju. Kako bi imali priliku za ovu ulogu, svi budući kušači piva trebaju poslati e-mail s objašnjenjem zašto misle da bi upravo oni trebali biti izabrani za ovaj posao – kao i navesti koje je njihovo omiljeno pivo i zašto baš to", stoji u opisu ovog posla.

vezano Pavla Filipović, Choco cafe, palačinke Karijera [FOTO] Studentica Pavla degustira palačinke – i plaćaju joj za to: Ovo su njena 2 favorita

U prijavi će kandidati morati navesti svoje puno ime i prezime, dokazati koliko imaju godina preslikom putovnice ili vozačke dozvole, napisati objašnjenje do 150 riječi zašto su oni pravi za ovu ulogu. Posao službenog kušača piva nije plaćen, pa kandidati ipak moraju zadržati svoje svakodnevne poslove.

Šteta što nije internacionalno... Šteta što nije internacionalno... Foto: shutterstock by 4 PM production

"Tražimo nekoga sa strašću i uzbuđenjem kada je riječ o craft pivu, ali tko može iskreno pregledati naš asortiman i dati prijedloge o tome kako ga možemo poboljšati za narednu godinu", kazala je Julie Ashfield, direktorica nabave za Aldu UK.

vezano Slika nije pronađena Karijera Posao iz snova – DOSLOVNO! Evo kako se prijaviti za profesionalnog spavača, plaća je vrhunska

"Za ljubitelje piva ovo je ultimativna prilika. Sretno svim kandidatima", dodala je.

vezano Slika nije pronađena Karijera Nije san: Plaćaju ti 150 kuna po satu da odgledaš sve epizode Simpsona... Krafne gratis!

Prijave za ovaj posao otvorene su sve do 29. kolovoza, a odabrani kandidat bit će najavljen 2. rujna koji će odmah dobiti i prve uzorke na testiranje.

Nažalost, za ovu se poziciju traži kandidat na nacionalnoj razini, stoga se za ovaj posao mogu javiti samo stanovnici Velike Britanije.

izvor: ladbible.com

Još vijesti