P.S. u Karijera

Ovo su najbolji novi poslovi: Zaradite skoro 7 eura po satu, a traže se i ženski „hand“ modeli

Ponuda poslova ovog tjedna ponovno nije razočarala.

16. Siječnja 2023 10:49
Novčanice eura.

Novčanice eura. Foto: Ibrahim Boran/Unsplash

Svakog tjedna, sve je više novih ponuda aktualnih studentskih poslova. U odnosu na prethodni, posljednjih sedam dana nude se i nešto bolje satnice, ali i raznovrsniji poslovi.

Mi smo izdvojili one najzanimljivije i naravno, one gdje se nudi najviše eura po odrađenom satu i to u čak šest hrvatskih gradova. Sve naveden oglase postavili su studentski servisi ponaosob na službenim web ili Facebook stranicama. Provjeri što se nudi, možda pronađeš novi ili bolji posao od trenutnog!

Zagreb

Ovaj posao idealan je za studente kineziologije! Allegra fitness i wellness centar traži studente za vođenje treninga, ali i one za rad na recepciji. Za vođenje grupnih i privatnih treninga, studenti će biti plaženi 4 eura i 70 centi po satu, ali uz to će dobivati stimulativna primanja, bonuse, kao i uvećanu satnicu vikendom, kako piše na službenim web stranicama student-servisa u Zagrebu.

Što se tiče rada na recepciji, plaća se 4 eura i 38 centi po odrađenom satu u istom fitness i wellness centru, a tamo će studenti izdavati ormariće te odgovarati na telefonske i pisane upite. Zainteresirani studenti javljaju se na e-mail adresu andela.munivrana@allegra.com.hr.

Za poslove kadrovske administracije, sudjelovanje u selekcijskim procesima kao i za izradu raznih izvještaja, možeš se prijaviti u Fly Air41 Airways d.o.o. kojima je potreban administrator u ljudskim resursima.

Radi se o satnici od 5 eura i 50 centi, ali je obavezno znanje engleskog jezika. Svi zainteresirani se prijavljuju na e-mail hr@flyair41.com, kako piše student-servis Zagrebu na svojoj službenoj web stranici.

Infinum d.o.o. traže ženski hand model i ujedno ispomoć na setu za foto/video produkciju recepata za satnicu od 5 eura i 30 centi.

Na službenim stranicama SC-a, navode se i pojedinosti koje traže kod ženskih hand modela, a iste će značajno utjecati kod izbora kandidatkinja: kandidatkinja mora imati lijepe, njegovane i elegantne ruke bez ozljeda, lijepe nokte te redovno odlaženje na trajni lak o trošku poslodavca, ali je i poželjno poznavanje osnove pripreme hrane. Zainteresirane studentice prijavljuju se na e-mail strigakristina@gmail.com.

Delight d.o.o. traži asistenta za financije i administraciju. U pitanju je satnica od 5 eura i 31 centi, a od studenta se traži da će kreirati, obrađivati i arhivirati dokumentaciju, obavljati tajničko-administrativne poslove na dnevnoj bazi, obrađivati i knjižiti ulazne dokumentacije i drugo.

Životopis i motivacijsko pismo šalju se do 28. siječnja na e-mail adresu humanresources@delightoffice.com.

Zadar

WOOTZ j.d.o.o. traži studenta više kao pomoćnog radnika u proizvodnji dizajnerskog namještaja od metalan. Lokacija rada je u Novom Bokanjcu za satnicu od 5 eura i 30 centi, kako piše student-servis Zadar na svojim službenim web stranicama. Prednost imaju studenti koji su radili i koristili razne električne alate, a prijavljuju se na info@wootz.hr.

SC Zadar navodi još jedan zanimljiv posao za solidnu studentsku satnicu. Čudesna šuma traži animatora na dječjim rođendanima, a potrebna su im dva studenta.

Radi se za 6 eura po satu, a kod ovog oglasa prednost imaju studenti studija predškolskog odgoja. Prijave za ovaj posao vrše se preko telefonskog broja 091 899 1648.

Rijeka

Kako objavljuje student-servis Rijeka na svojim službenim Facebook stranicama, Chantes d.o.o. traži dvoje studenata za rad u butiku ženske odjeće i modnih dodataka na duži vremenski period.

Satnica će se kretati od 4 eura i 38 centi do 5 eura i 30 centi. Bitno je da su studentice sklone modi i modnim trendovima koje ujedno vole i rad s ljudima. Životopis se šalje na gmg35ri@gmail.com ili na telefonski broj 095 905 4587.

Nadalje, ponovno se traži dvoje studenata za dijeljenje letaka „Poziv na besplatan test sluha“. Kako navode, studenti bi trebali ukratko predstaviti test sluha i istaknuti važnost brige o sluhu te pozvati zainteresirane da se odazovu na poziv. Radi se za 5 eura i 50 centi po satu, a zainteresirani se prijavljuju na marija.posavec@neuroth.com.

Promocast j.d.o.o. traži 10 studenata za promotivne aktivnosti na terenu za inozemne klijente u Rijeci i njenoj okolici. Posao će biti plaćen 5 eura i 97 centi radnim danom, dok će ista nedjeljom i blagdanima biti uvećanja.

Potrebno im je da su studenti komunikativni i odgovorni, a zainteresirani se prijavljuju na e-mail matej@promocast.hr.

Bjelovar

Tvrtka EX-ALTO d.o.o. u Bjelovaru također traži više studenata za poziciju sportskog animatora, dječjeg animatora i voditelja tima, kako piše na službenom Facebook profilu bjelovarskog student-servisa.

Plaća se 5 eura po satu, a za studente je osiguran smještaj kao i tri obroka dnevno u restoranima s gostima. Radi se na lokacijama diljem Jadranske obale, a zainteresirani se mogu prijaviti putem linka ili slanjem životopisa na e-mail ured@ex-alto.hr.

Čakovec

Muze Međimurja traži fizički jače studente za pomoć kod preseljenja namještaja i izložbene građe za satnicu od 6 eura i 60 centi. Kako pišu na svojim službenim Facebook stranicama, prijave se vrše preko student-servisa, tako da je potrebno zvati njih direktno na broj 040 310 632.

Osijek

Za povremene građevinske poslove, Stan projekt d.o.o. traži više studenata za satnicu od 5 eura i 30 centi. Kako pišu na službenom Facebook profilu osječkog student-servisa, moguće su i nagrade za kvalitetan i dobar rad. Zainteresirani se prijavljuju direktno na telefonski broj 099 301 1198.
 

Još vijesti