P.S. u Karijera

Satnice do 80 kuna: Provjerite najbolje nove poslove na koje se možete javiti već danas

Oni koji se mogu prijaviti na oglas čija je satnica 80 kuna su pravi sretnici.

24. listopada 2022 15:14
Studentski posao

Studentski posao Foto: Brooke Cagle, Unsplash

I dalje puno poslodavaca traži studente koji će raditi za minimalnu studentsku satnicu, ali postoje i oni koji daju nešto više. Sve ovisi o vrsti posla, ali i o tvrtki jer su se neke zaista iskazale po pitanju satnice.

Ima raznih poslova i sigurno će jedan od njih biti baš po tvojoj mjeri. Izdvojili smo najbolje oglase u pet hrvatskih gradova. Za cure, spominje se i posao modela, a to baš ne viđamo često među našim ponudama studentskih poslova.

Osijek

Tko želi biti trgovački putnik? Ako si to ti, onda je ovo oglas za tebe! PKK Combera traži studenta koji će biti trgovački putnik i zarađivati 40 kuna po satu. Potreban im je jedan student ili studentica na području Osijeka i okolice, a svoju prijavu možeš podnijeti na ovom obrascu.

Tvrtka LaClasse iz Osijeka traži studente koji će istraživati tržište za duhansku industriju. U pitanju je anketiranje i prodaja u centru Osijeka i to za satnicu od čak 60 kuna! Potrebna su ima dva studenta za radno vrijeme od 6 sati, a prijaviti se možeš na mail josip_s89@hotmail.com.

Zadar

Uskoro se počinje održavati ''Biograd Boat Show'', a upravo oni traže jednu hostesu! Poslodavac MEDIA DIREKT traži 3 studenta ili studentice koji će hostesirati na navedenom eventu. Satnica je 35 kuna, uz povećanja za prekovremeni i noćni rad, kao i za rad nedjeljom i blagdanom. Za ovaj posao se možeš javiti na mail info@mediadirekt.hr.

Zagreb

Ako želiš dobro zaraditi, a pritom studiraš engleski, francuski ili njemački, onda je ovo prilika za tebe. Učilište ABC strani jezici tijekom zimskog semestra zapošljava studente koji će voditi tečajeve iz navedenih jezika online ili u učionici. Satnica je čak 80 kuna, a uvjet je da si završna godina fakulteta s iskustvom u držanju grupnih ili individualnih poduka. Na oglas se možeš javiti preko ovog maila: info@abc-strani-jezici.hr.

Nadalje, poslodavac INTERIGRE traži studente koji će za 40 kuna po satu obavljati poslove u kontrolingu. Odnosno, opis posla je upoznavanje s poslovnim procesima, priprema podataka i sudjelovanje u izradi financijskih izvještaja, izradi budžeta te osmišljavanje i kreiranje poslovnih rješenja. Potreban im je jedan student koji se javlja na mail posao@admiral.hr.

Ukoliko razmišljaš o modelingu, onda je ovaj oglas za tebe. Holographik je tvrtka koja traži studente ili studentice za posao modelinga. Traže nekog na dugoročno vrijeme uz satnicu od 40 kuna. U pitanju je studio za kreativni modni dizajn i produkciju, a studentica bi sudjelovala na kampanjama i fotografiranju za web i social media sadržaj. Moraš priložiti i svoje fotografije na mail anamaria@holographik.com.

Rijeka

Uskoro dolazi Halloween, a ako voliš ovaj blagdan, onda će ti se svidjeti i ovaj posao. LOPICA-ZABAVA traži animatora na Halloween dječjim zabavnim radionicama u Tower Centru. Radi se za 40 kuna po satu, a bitno je da ste ljubazni te da imate topli i prijateljski nastup prema djeci. Prijava se provodi preko ovog maila: animacija.twister@gmail.com.

Od ostalih oglasa, nudi se i terenski predstavnik UNICEF-a. Studenti na ovoj poziciji su zaduženi za komunikaciju s građanima i predstavljanje UNICEF-ove misije. Radno vrijeme je fleksibilno, a satnica se kreće od 35 do 45 kuna. Prijave se izvršavaju ili na mail prijave@unicef.hr ili telefonski na broj 01 409 5853.

Čakovec

RASADNIK IVA traži studenta koji će raditi na utovaru i istovaru bilja s kamiona te vađenju bilja iz zemlje. Za one koji studiraju nešto slično ili jednostavno žele raditi na svježem zraku, radno vrijeme je od 07 do 15 za 35 kuna po satu. Prijaviti se možeš telefonski, na broj 099/212-0550.

Još vijesti