V.K. u Karijera

Najbolji ovotjedni studentski poslovi: Satnice po 40, 50, pa čak i 70 kuna

Sezona je već naveliko stigla, a sve više studenata potrebno je poslodavcima diljem naše obale.

1. lipnja 2022 10:55
Evo ponude poslova za početak mjeseca!

Evo ponude poslova za početak mjeseca! Foto: Shutterstock by Marian Weyo

Iako su studenti naveliko počeli grijati svoje stolice kako bi položili predstojeće ispite na ljetnim rokovima, za one koji ipak imaju malo više vremena za zaraditi i džeparac, pronašli smo nekoliko zanimljivih poslova diljem Hrvatske.

Osim toga, naveliko se traže sezonci, a plaće koje se nude su iznad trenutno propisanog minimalca!

Jednodnevni poslovi

Hotel Imperial u Vodicama traži 10 studenata konobara, 11. lipnja na after partyju CMC festivala. Radno vrijeme je osam sati, a satnica koju nude je 40 kuna. Prijave se primaju na broj telefona: 099 392 0302 ili na e-mail adresu: kadrovska@rivijera.com

vezano Ugostitelji u Istri muku muče s pronalaženjem radne snage... Karijera Sezona kuca na vrata, a u kafićima ne žele raditi ni studenti: 'Kad završe s ispitima, nama je kasno'

Konobari na afteru! Konobari na afteru! Foto: screenshot via Facebook@studentski centar Šibenik

Studentski servis Osijek objavio je nedavno oglas u kojem firma LA LASSE traži 6 studenata za rad. Kako stoji u opisu posla, studenti bi komunicirali s gostima i dijelili nagrade za vrijeme utakmice Hrvatska – Austrija ovaj petak, 03. lipnja. Osim toga, poželjno je da studenti imaju automobil, no to ne navode kao uvjet. Satnica koju nude je 50 kuna, a mjesto rada su Našice, Vinkovci i Bošnjaci. Prijave možete uputiti na broj telefona: 097/776-0242.

Tko želi raditi i pratiti tekmu? Tko želi raditi i pratiti tekmu? Foto: screenshot via Facebook@studentski servis Osijek - Studentski centar Osijek

Otok Pag

Za one koji su spremni raditi na sezoni, Studentski centar Osijek objavio je oglas za rad na otoku Pagu u restoranu Leut u mjestu Šimuni. Kako stoji u opisu, traže studenta konobara kojemu nude satnicu od 40 kuna, a iskustvo nije uvjet te studenta na mjestu pomoćnog kuhara, rad na fritezi i roštilju za 42 kune po satu. Za ovu poziciju traže minimalno iskustvo. Početak rada je odmah po dogovoru, pa sve do kraja sezone, do 1. listopada. Poslodavac za svoje radnike osigurava besplatni smještaj i hranu.

Rad na Pagu Rad na Pagu Foto: screenshot via Facebook@studentski servis Osijek - Studentski centar Osijek

vezano Ivica Puljak uskoro kreće u prikupljanje potpisa za kandidaturu... Karijera Ivica Puljak traži više studenata za prikupljanje potpisa: Evo koliku satnicu nudi

Nacionalni park Krka

Za one koji vole prirodu, Studentski centar Šibenik objavio je oglas za posao u nacionalnom parku Krka. Kako stoji, firma ŠVABO traži četiri studenta za rad na štandu za posluživanje sladoleda i voćnih salata za 35 kuna po satu, početak rada je od danas, pa sve do kraja sezone, 1. listopada.

U napomeni poslodavca stoji da studenti ne moraju imati iskustva, ali da je bitna volja za rad te da poslodavac nudi opciju prijevoza za svoje radnike.

"Uz trud i veći obujam posla, satnica će rasti. Moguće izmjene radnog vremena s obzirom na posao", piše u napomeni. Kontakt poslodavca je na broj telefona: 099 601 4676.

vezano Moraju paziti da ne rade previše. Karijera Prešla prvi limit zarade za 50 kuna, Porezna 'pokucala na vrata' roditeljima: Isplati li se žaliti?

Otok Hvar

Studentski centar Zagreb objavio je oglas za posao u Sport konceptu u Starom Gradu na otoku Hvaru. Kako stoji u oglasu, traže studente za fizički rad postavljanja sportskih podloga od 6. lipnja do 7. srpnja. Poslodavac nudi satnicu od 38 do 40 kuna, a uz to, nude i prijevoz, smještaj i hranu. Prijave se zaprimaju na e-mail adresu: marija@sportconcept.hr ili na broj telefona 099/2704-363.

Zagreb

Za one koji bi ipak odlučili ostati u gradu, škola stranih jezika Intellecta traži studente predavače stranih jezika: španjolskog, talijanskog, francuskog i portugalskog jezika. Intellecta traži izvorne govornike ili studente relevantnih studijskih grupa za pripremu, izvedbu i evaluaciju nastave stranih jezika na ljetnim tečajevima koji se održavaju od lipnja do rujna, a moguća je i dugoročnija suradnja.

vezano Vinarija traži studentsko pojačanje! Karijera Posao tjedna! Radite u baranjskoj vinariji: Uz 35 kuna po satu još dobijete i ručak

Za ovaj posao traže izvrsno poznavanje stranog jezika, korištenje Office paketa i Googlovih aplikacija Meet, Slides, Forms i slične. Satnica koju nude je 70 kuna, a obrazac za prijavu kao i ostali detalji, nalaze se ovdje na linku.

Još vijesti