V.K. u Karijera

Top studentski poslovi ovaj tjedan: Radite na plaži za pse, u Konzumu, na sudu...

Općinski sud, Ministarstvo, plaža za pse... Za svakoga ponešto!

26. travnja 2022 12:55
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Kao i svake godine, već od ožujka i travnja se naveliko traže studenti i ostali sezonski radnici za rad na turističkoj sezoni, ali se i dalje traže studenti i na kopnu.

Student servisi diljem države često objavljuju razne natječaje za studentske poslove, a mi smo izdvojili najbolje za ovaj tjedan.

vezano Slika nije pronađena Karijera Najbolji studentski poslovi: Radite za MAC, kao gusar, na INmusic festivalu...

OSIJEK

Student servis Osijek objavio je zanimljiv posao za turističku sezonu. TRONK iz Crikvenice traži dvoje studenata, za posao konobara i posao radnika na plaži za pse. Pod uvjetima navode znanje engleskog jezika, marljivost, ljubaznost te prilagodba radu u timu. Satnica za obavljanje ovih poslova je 29,30 kuna, ali poslodavac osigurava besplatan smještaj.

Traže se studenti koji bi mogli raditi okvirno oko 1. lipnja, pa sve do 30. rujna. Više informacija možete pronaći ovdje.

ŠIBENIK

Studentski centar Šibenik objavio je nekoliko zanimljivih poslova, svi mahom iznad minimalne satnice.

Optika Ercegović u Vodicama traži jednog studenta ili studenticu za posao prodavača u optici. Studenti bi s radom mogli početi u lipnju, a traže se oni koji mogu raditi sve do 15. rujna. Radno vrijeme je 6 sati, a satnica koju nude je 33 kune. Više detalja nalazi se na ovom linku.

Multinacionalna kompanija WOLT traži čak 20 novih dostavljača na području Šibenika. Jedini uvjet je da imate vlastite vozilo: bicikl, skuter ili automobil.

Planirani period rada je do 1. listopada, a radno vrijeme je od 9 pa sve do 23 sata, u smjenama od 6 do 8 sati, pet dana u tjednu. Predviđena satnica koju nude je 50 kuna. Kontakt poslodavca i ostale detalje možete provjeriti ovdje.

RIJEKA

Konzum plus traži čak 45 studenata za posao prodavača. Mjesta rada su: Umag, Novigrad, Poreč, Vrsar, Rovin, Banole, Medulin, Pavićini i Duga Uvala.

Radno vrijeme, kao i period obavljanja posla su po dogovoru, a nude satnicu od 40 kuna, dok su satnice za rad nedjeljom i blagdanom 60 kuna. Detalji na linku.

Općinski sud u Rijeci traži 4 studenta za sređivanje arhive Općinskog suda u Rijeci, stalne službe u Opatiji. Mjesto rada je Opatija, a početak rada je planiran od 29. travnja.

Radno vrijeme je od 7 do 15, a satnica za ovaj posao je 35 kuna. Kontakt za prijavu nalazi se na linku.

ZAGREB

Intensa Sanpaolo international value services traže studenta u ljudskim resursima. Satnica je 30 kuna, a početak rada se očekuje od sredine svibnja, pa na dulji period.

Kako piše u oglasu, traže studente završnih godina fakulteta društvenog usmjerenja, a radno vrijeme je 20 sati tjedno. Ostali detalji nalaze se na linku.

vezano Slika nije pronađena Karijera Fakultet u centru Osijeka zapošljava studente: Radi kao teta 'čista', uz obaveznu COVID potvrdu

Ministarstvo pravosuđa i uprave traži studente za obavljanje fizičkih poslova. Kako pišu, opis posla je iznošenje smeća poput kartonskih kutija i stolica iz Centralnog skladišta i utovar u sanduk te čišćenje ispražnjenog prostora. Satnica za obavljanje ovog posla je 35 kuna, a početak rada je od sutra, 27. travnja od 9 sati.

Više detalja možete pronaći ovdje.

Još vijesti