L.B. u Laganini

[FOTO] FER-ovac izveo djevojku na spoj za pamćenje: Provozali se u tramvajskoj brusilici ZET-a

Tko kaže da FER-ovci nisu romantični?

26. listopada 2022 11:19

Nesvakidašnja ljubavna priča - u brusilici. Foto: screenshot via Facebook@ZET-Zagrebački električni tramvaj

Studenti obilježili pola godine veze u brusilici Foto: screenshot via Facebook@ZET-Zagrebački električni tramvaj

Studenti obilježili pola godine veze u tramvajskoj brusilici Foto: screenshot via Facebook@ZET-Zagrebački električni tramvaj

Svi koji prate objave studenata na društvenim mrežama, znaju da nisu rijetke one u kojima naknadno tragaju za fatalnom djevojkom ili tajanstvenim mladićem, divnih očiju ili osmijeha, koju su ili kojega vidjeli baš u tramvaju ili autobusu putem do faksa, menze ili studentskog doma.

Javni prijevoz većina mladih koristi na svakodnevnoj bazi zbog čega ne čudi da se u ovim vozilima često dogodi ili proslavi – ljubav.

Jednu ljubavnu, ali svakako nesvakidašnju priču, podijelili su iz ZET-a, na svome službenom Facebook profilu.

"U preko 130 godina dugoj prijevozničkoj povijesti ZET-a, zasigurno su u brojne ljubavne priče generacija Zagrepčanki i Zagrepčana utkani ZET-ovi tramvaji, autobusi, Uspinjača i Žičara. No, kako ljubav piše svoje priče, jedna posebna 'izbrusila' se i uz pomoć ZET-ove tramvajske brusilice", piše na samom početku njihove objave.

Kako dalje pojašnjavaju, student FER-a, Goran, došao je na ideju da obilježi 6 mjeseci sretne romantične veze upravo vožnjom u tramvajskoj brusilici. Naime, Goranova djevojka Lana nije skrivala svoje oduševljenje brusilicom i želju da se njome provoza.

"Otkad mi je to rekla, naletio sam nekoliko puta na brusilicu te bih je uvijek snimio, što bi Lanu svaki put oduševilo. Tako mi je došla ideja da bih ZET-ovu brusilicu mogao iskoristiti kao dobar spoj za 6 mjeseci veze", rekao je Goran.

U ZET-u su pristali sudjelovati u iznenađenju. Omogućili su mladom paru vožnju u večernjim satima kad brusilica i inače ide u "akciju", a vozači Vjeko i Matej pobrinuli su se da sve teče glatko.

"Nadamo se da smo im pomogli da 'izbruse' svoju ljubavnu priču i da će se sjetiti vožnje svaki put kada u noćnim satima pored njih prođe ZET-ova brusilica", poručili su iz ZET-a.

vezano Svakog tjedna posjećuje cvjećarnicu... Laganini Fotografija omiljenog profesora s Ekonomskog fakulteta s ružama u rukama dirnula tisuće sugrađana: Evo i zašto

vezano Slika nije pronađena Laganini Studentica otišla na 16 spojeva zbog besplatne hrane: 'Cura mora jesti'

Još vijesti