V.K. u Laganini

Najluđe stvari koje rade bogataši s kojima studirate: 'Cimer samo kupuje novu odjeću umjesto da nešto opere'

Nekima mašta, drugima realnost. Ovo su postupci najbogatijih studenata kojima su šokirali kolege.

8. lipnja 2022 14:46
Gucci za po kući, privatni avioni...

Gucci za po kući, privatni avioni... Foto: shutterstock by Artem Ermilov

Jedan od zasigurno najpoznatijih stihova planetarno popularnog benda ABBA je: "Money, money, money, must be funny, In the rich man's world".

I dok neki od nas mogu samo pjevušiti ovu pjesmu i razmišljati kako je to imati neograničen budžet, neki to uistinu žive.

Svi smo barem jednom maštali kako bi bilo da smo rođeni u obiteljima koje na računu imaju milijune, voziti se u privatnim avionima, piti šampanjac, oblačiti samo najluksuznije brendove ili dobiti na jackpotu.

Kako bi dobili uvid u život onih iznimno bogatih studenata u Edinburghu, The Tab je sakupio izjave studenata koji su svjedočili nekim od najluđih demonstracija bogatstva drugih studenata.

vezano Većina smatra da je cijena pretjerana, a stan ne baš nešto... Nakon predavanja Oglas za stan 'zapalio' Facebook: 'Samo za bogatije studente, ne za one koji zarađuju 3000 kuna mjesečno…'

"Jedna je djevojka pored sebe imala dvije Chanel torbice, i upravo je kupila još jednu Gucci torbicu, a sjedi u studentskom domu", piše netko. Mi možemo samo sjediti pored nje sa svojim Lidl vrećicama.

"Dečko s kojim sam spavala mi je dao novu Gucci majicu da ju nosim kao pidžamu, a kasnije mi je rekao da si je mogu zadržati."

"Jedan kolega na četvrtoj godini fakulteta plaća 2 i pol tisuće funti mjesečno za stan u boljem dijelu grada." Nekima je dobra i garsa 40 minuta autobusom od faksa.

"Moj cimer se kune da nije bogataš, ali je pozvan na kraljevsko vjenčanje". Njemu je to bio običan vikend.

vezano Slika nije pronađena Karijera Ovo je najbogatiji poduzetnik mlađi od 30 godina: Vrijedi 26,5 milijardi dolara, nosi običnu odjeću, a na računu ima siću

"Cimer samo naručuje novu odjeću umjesto da nešto opere". Možda ne vjeruje u perilicu ili samo nema potrebe za njom?

"Netko je rezervirao drugi privatni avion na licu mjesta kako bi išao u lov. Prvi privatni avion ga je čekao na aerodromu, ali je on došao na krivi. Tamo je samo unajmio novi avion." Ima se, može se.

"Prijatelj prijatelja je jednom pozvao preko 150 ljudi na svoj rođendan koji je slavio u Saint Tropezu. Sve troškove je snosio on." Tako ćemo i mi kad odrastemo i postanemo bogati.

vezano Je li ovo najluksuzniji studentski smještaj? Nakon predavanja Luksuzni studentski stanovi: Ovako izgleda 'gajba' koju ćete platiti 31 tisuću kuna – tjedno

"Jedna studentica nije mogla shvatiti kako samo ne mogu povezati karticu svojih roditelja na svoj Uber račun."

"Upitali su me zašto još nikada do sada nisam bio u privatnom avionu." Najbolji odgovor bi definitivno bio: "Evo, ne znam ni ja."

"Netko mi je rekao da je naučio voziti na očevoj plantaži u Africi." Ah, taj kolonijalizam….

vezano Slika nije pronađena Laganini Diplome ovih fakulteta vrijede milijarde: Ova sveučilišta 'proizvode' najbogatije ljude na svijetu

"Cimerica je koristila Gucci torbicu kako bi odnijela prazne ostatke od dostave do koša za smeće." Jer crne vreće za smeće nisu in?

"Roditelji su mu platili privatnog agenta za nekretnine kako bi mu pronašli studentski stan." Googlanje je ponekad preteško.

"Vidjela sam studenta koji je potrošio preko 3 tisuće funti samo na pića, prije nego što nam je stigla večera." Možda su naručivali šampanjce i zlatne slamke?

izvor: thetab.com

Još vijesti