V.K. u Nakon predavanja

Luksuzni studentski stanovi: Ovako izgleda 'gajba' koju ćete platiti 31 tisuću kuna – tjedno

I dok većina studenata može samo maštati o takvom smještaju, nekima je luksuz stvarnost.

27. svibnja 2022 12:01

Je li ovo najluksuzniji studentski smještaj? Foto: screenshot via studentluxe.co.uk

Luksuzni stanovi u centru Londona Foto: screenshot via studentluxe.co.uk

Stan u Londonu Foto: screenshot via studentluxe.co.uk

Izgleda fenomenalno! Foto: screenshot via studentluxe.co.uk

Wow! Foto: screenshot via studentluxe.co.uk

Stan u srcu Londona Foto: screenshot via studentluxe.co.uk

Odlaskom na fakultet i seljenjem u nove studentske stanove ili domove, većina mladih ne očekuje da će živjeti u nekom luksuzu.

Čak štoviše, pljesnivi zidovi, skučene sobice i neuredni cimeri dio su studentskog iskustva na koje su osuđeni gotovo svi studenti, no ne žale se, jer prođu povoljnije.

Ponuda na domaćem tržištu je šarolika: od smještaja koji vam omogućava da se tuširate i paralelno perete wc-školjku, pa do smještaja "prvi red do Ekonomskog fakulteta u Zagrebu", za "samo" 1500 eura mjesečno.

vezano Slika nije pronađena Nakon predavanja [FOTO] Prvi red do faksa: Nudi stan kraj zagrebačke Ekonomije za 1500 eura mjesečno – komentari su urnebesni

No, kako izgledaju stanovi onih studenata koji imaju mnogo dublji džep od prosječne mlade osobe na fakultetu? Kako bi bilo živjeti u studentskom stanu smještenome u strogi centar velegrada, s kojim dolaze i povlastice poput tjednog čišćenja, konstantne nadopune osnovnih potrepština, pa čak i hladnjaka za vina?

Iako ovo zvuči nedostižno većini studenata, za one koji za smještaj mogu izdvojiti oko 15 tisuća funti (skoro 133 tisuće kuna) mjesečno (3575 funti tjedno), ovo je ipak stvarnost.

vezano Slika nije pronađena Nakon predavanja [FOTO] Tuširaš se i odmah opereš wc: Novi 'super' stan za najam u Zagrebu nasmijao Hrvatsku

Uključene režije, ali i hladnjak za vina

U ovu vrtoglavu cijenu trosobnog stana koji se prostire na preko 140 metara kvadratnih, uključene su režije, tjedno čišćenje, nadopunjavanje osnovnih potrepština (među kojima su i Nespresso kapsule za kavu), frižider za vina, ekstravagantni ormari i tjedna promjena posteljine te pristup liftu.

vezano Slika nije pronađena Laganini Komforan, ugodan, simpa, super PRILIKA – traženje stanova u Zagrebu. Evo nekoliko savjeta iz prve ruke

Svaka spavaća soba ima i svoju kupaonicu, a u sobama se nalaze vrhunski 4K televizori. Ovaj elitni studentski apartman nalazi se u središtu Londona, u Holbornu i blizu je dva fakulteta: London School of Economics and Political Science te College of Fashion.

Student Luxe London, agencija je za nekretnine specijalizirana za najam stanova studentima visoke platežne moći, a kako piše na njihovim službenim stranicama, pomažu studentima pronaći vrhunska i luksuzna mjesta za studiranje.

vezano Visoke cijene, namještaj iz 'Juge', grozni stanodavci? Ekipa studentica 'Žene od kamenih pločica' osmislila APLIKACIJU koja će im stati na kraj Karijera Visoke cijene, namještaj iz 'Juge', grozni stanodavci? Ekipa studentica 'Žene od kamenih pločica' osmislila APLIKACIJU koja će im stati na kraj

"Student Luxe nudi luksuzno i fleksibilno rješenje smještaja, prvenstveno onima koji dolaze iz inozemstva za boravak u Londonu na minimalno jedan semestar", kazao je izvršni direktor Student Luxe agencije Josh Dananof.

Svaka njihova nekretnina uključuje vratara i održavanje smještaja 24 sata na dan, sedam dana u tjednu, potpuno servisirane i opremljene apartmane i lokacije unutar pješačke udaljenosti od najboljih londonskih sveučilišta.

izvor: studentluxe.co.uk

Još vijesti