M. P. u Laganini

Stjuardesa otkrila zašto vrijedi uzeti ljepljivu traku na put: „Spasilo me u bezbroj situacija“

Savjeti o letenju.

23. Siječnja 2024 16:42
Može biti od koristi!

Može biti od koristi! Foto: Canva

Na TikToku često možemo vidjeti razne trikove i korisne savjete. Pa tako vam ova popularna aplikacija može pomoći u raznim situacijama i događajima.

U moru videozapisa, često možemo vidjeti korisničke profile onih koji rade u zrakoplovnoj industriji, a na njihovim profilima videozapise baš na tu temu. Pa tako i stjuardesa Cici na svom profilu dijeli savjete o letenju i otkriva tajne zrakoplovne industrije.

@ciciinthesky Duct tape: the traveler's secret weapon! From fixing broken luggage to hemming pants, it’s saved me in countless situations. What’s your duct tape travel story? Share below! 🌎✈️🧳#DuctTapeSavesTheDay #TravelHack #DuctTapeStories ♬ original sound - CiCi in the Sky

U jednom od videozapisa je govorila o tome kako bi na putu uvijek sa sobom trebali imati ljepljivu traku jer vam može pomoći u raznim situacijama. Kako kaže, ljepljiva traka će spriječiti curenje losiona i napitaka. Isto tako, može vam koristiti da lakše identificirate vaš kovčeg među svim drugima u zračnoj luci.

vezano Ljama Laganini Ljame kao terapija protiv straha od letenja: Ovaj aerodrom ima drugačiju metodu kojom smiruje putnike

Osim toga, može vam poslužiti i kao flaster u kombinaciji s papirnatom maramicom. Pomaže i kod onih koji imaju problema sa spavanjem jer uz pomoć trake mogu prekriti mala svjetla u avionu. Na kraju krajeva može vam i dobro doći u slučaju da vam pukne ili se odlijepi peta.

vezano Zašto moramo uključiti „način rada u zrakoplovu“? Laganini Korištenje opcije „način rada u zrakoplovu“: Mogu li mobiteli zaista uzrokovati probleme tijekom leta?

 

Još vijesti