V.K. u Laganini

Najluđi razlozi zbog kojih stanodavci studentima nisu vratili polog: 'Zaboravio sam jednu čarapu'

Prije svakog preseljenja, poželjno je iznijeti sve stvari jer bi vas jedna, slučajno ostavljena, mogla koštati pologa.

18. kolovoza 2022 12:07
Pazite i na prašinu!

Pazite i na prašinu! Foto: shutterstock by Miroslav Posavec

Postoji nekoliko stvari u životu koje nikada ne možemo dobiti natrag. Od dječje zabave i znatiželje preko one jedne čarape koja je zauvijek nestala u bespućima veš-mašine do, ponekad, teško zarađenog novca koji stanodavcu damo u obliku pologa na koji računamo prilikom iseljenja.

vezano Slika nije pronađena Nakon predavanja Izgubila skoro 2000 kuna pologa za stan jer joj je u frižideru ostalo jedno zrno graška

Polog koji se daje pri useljenju u podstanarski stan često se koristi za plaćanje posljednjih režija prije iseljenja ili za eventualne popravke po stanu nakon što stanari odluče preseliti.

vezano Da, to je sve. Vijesti Oglas za 'stan' po cijeni od 110 eura 'zapalio' društvene mreže: 'Ovo je hodnik, jezivo'

Nekoliko je studenata za The Tab otkrilo najluđe razloge zbog kojih svoj polog više nikada nisu vidjeli.

Prašina, štikle i čarapa

"Zbog prašine koja je nastala mjesec dana nakon što smo iselili", rekla je jedna studenticaIako su iselili prije više od mjesec dana, njihov je stanodavac odlučio zadržati polog zbog prašine.

"Ostavila sam štikle u stanu i naplatili su mi čišćenje", rekla je studentica. Očito je uklanjanje para štikli u vrijednosti cijelog pologa. No, nije jedina. Jedan je student izgubio polog jer je stanodavac iz stana uklonio - jednu čarapu.

vezano Slika nije pronađena Nakon predavanja [FOTO] Tuširaš se i odmah opereš wc: Novi 'super' stan za najam u Zagrebu nasmijao Hrvatsku

"Blatnjavi tragovi na tepihu koje je napravio stanodavac kada je došao provjeriti stan", izjavila je jedna studentica.

"Vrata su škripala", "Previše smo koristili vrata i ključanicu", prisjećaju se vstudenti. Očito treba paziti prilikom zatvaranja vrata ili zaključavanja stana zbog trošenja namještaja.

Studenti koji ove jeseni sele u novi, unajmljeni smještaj, stoga će osim na samu kvalitetu stana i dekora, svakako pripaziti i na najmodavce.

izvor: thetab.com

Još vijesti