V.K. u Laganini

Ples na kiši za pamćenje: Studenti sa 'Save' zaplesali valcer uz munje i gromove

Postoji nekoliko životnih situacija koje prepričavamo unucima, a ovo je jedna od tih.

6. lipnja 2022 12:00
Ples na kiši, pod ritmom gromova i oluje? Da!

Ples na kiši, pod ritmom gromova i oluje? Da! Foto: screenshot via TikTok@ tejmichiii

Postoji nekoliko aktualnih trendova na društvenim mrežama, a jedan najljepših je i "Making a core memory" trend u kojemu autori snimaju životne situacije koje će pamtiti do kraja života i stvaraju sadržaj koji dijele s drugima.

vezano Slika nije pronađena Laganini Tinder profil studentice psihologije iz Splita postao hit: 'Ako imaš psihičkih problema, to je plus'

Iako nisu eksplicitno naveli da se radi o ovome trendu, nekoliko studenata studentskog doma "Stjepan Radić" zasigurno će imati svoju uspomenu za cijeli život - ples na kiši nakon velikog nevremena koje je ovog vikenda zahvatilo veliki dio sjeverne, kontinentalne Hrvatske.

Naime, nedavno se na društvenim mrežama pojavio video-isječak studenata koji su, unatoč pljusku i kulisi munja i gromova, plesali ne tražeći zaklon plesne dvorane ili nekog kluba - na uličici kraj trećeg paviljona.

Ovime su zasigurno stvorili jednu od uspomena koje će se sjećati zauvijek, no omogućili su da se iste sjećaju i svi koji su tome svjedočili, poput kolega iz doma, ali i dostavljača koji je u tom trenu stigao u dvorište doma noseći hranu za van gladnim sustanarima.

vezano Slika nije pronađena Nakon predavanja Student psihologije otkrio kako zaustaviti svaku svađu u vezi: „Postavite samo jedno pitanje!"

"Odjednom, ugledam ovo dvoje"

"I tako vozim ja Glovo večeras. Preuzmem narudžbu i krenem prema studentskom domu 'Stjepan Radić', 3. paviljon", piše u opisu TikTok videa vozača koji je dostavljao narudžbu po ovom nevremenu.

vezano Slika nije pronađena Laganini COVID-19 im je oduzeo seks: Studenti krive pandemiju za 'prisilni celibat'

"Ooo fck, znam da ću morati napraviti bar 200 metara pješke i odjednom, nebo se otvori iznad Zagreba kao nikada do sada, ja se tužno vozim i razmišljam kako ću samo pokisnuti i takav mokar morati raditi još par sati i odjednom, odjednom ugledam ovo dvoje", piše u opisu videa na kojem se vidi jedan par kako pleše na parkiralištu uz svjetlost javne rasvjete i gromova koji su obasjali zagrebačko noćno nebo.

@tejmichiii @doktorica_mica #studentskidomstjepanradic #student #study #zagreb #zagrebancija #ovojesve #širimoljubav #širimopozitivu #mitotako #glovo #glovohr ♬ Waltz of the Flowers - Pëtr Il'ič Tchaikovsky

U videu objavljenome u grupi stanara SD-a "Stjepan Radić" moguće je pak vidjeti da se ovom plesnom paru pridružio još jedan, što je ovjekovječila kolegica sa svog prozora domske sobe.

Bez obzira na pljusak, mokri asfalt i nevrijeme koje je prolazilo u blizini, ovi su studenti odlučili zaplesati, što je raznježilo, razveselilo, ali i odobrovoljilo i ostale stanare legendarnog zagrebačkog doma.

Još vijesti