L.B. u Laganini

Počela mu ispadati kosa na studiju, a 6 godina kasnije opet ima bujnu kosu – evo kako

Tvrdi da od fakulteta nije koristio nikakve proizvode za njegu kose.

12. travnja 2022 11:56
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Muškarac koji je prije šest godina prestao prati kosu te koristiti šampon i regenerator za kosu tvrdi da je ovo, u njegovom slučaju, zaustavilo ćelavljenje.

vezano Slika nije pronađena Nakon predavanja [FOTO] Student marketinga ima kosu dulju do 50 centimetara! Njegova tajna? Samo ova 2 preparata

Nick Coetzee još je tijekom studija primijetio da mu je počela ispadati kosa: gubio je pramenove kose, a linija rasta kose počela se povlačiti.

Nosio rezervnu odjeću na predavanja

"Došlo je do faze kad sam na predavanja morao nositi rezervnu majicu jer bi mi do kraja prvog sata odjeća bila prekrivena otpalim vlasima", objasnio je u TikTok videu.

Nick je pomislio da bi ispadanje kose mogla uzrokovati sva sila kemikalija koje je svakodnevno, putem sredstava za njegu, nanosio na kosu i tjeme. Stoga je odlučio jednostavno prestati prati kosu.

"Iznenađujuće, moja je kosa postala zdravija, a sad sam otkrio da postoji i cijeli pokret koji se temelji na ovoj ideji, #nopoomovement", govori Nick.

Dovoljna je samo voda?

I dok mnogi ne peru kosu kako bi uštedjeli na sredstvima za pranje i njegu, drugi smatraju da je njihova kosa dovoljno čista nakon blagog i brzog ispiranja vodom.

vezano Kosa, frizure, kopče, špange Laganini [FOTO] TOP frizure za ispitne rokove: Uz retro kopče do super kose – u samo nekoliko minuta! Isprobajte ovih par ideja...

"Možda mislite da će vam kosa biti masna, nakon što ju odlučite prestati prati, i to će se i zbilja dogoditi tijekom dva ili tri tjedna. No, nakon što se vaša prirodna ulja koja ste ispirali kemikalijama vrate na vlasi i tjeme, vaša će kosa biti jako zdrava i više ju nećete morati prati", pojašnjava Nick.

Još vijesti