V.F. u Laganini

Učiš cijelu noć, a lampa blješti i izluđuje cimera? Onda je ovo genijalno rješnje za mir u vašoj sobi

Mrak u sobi potreban je cimeru koji se želi naspavati, ali tebi baš treba svjetlost da pročitaš skripte. Kako to pomiriti?

31. ožujka 2023 16:08
Noćno učenje.

Noćno učenje. Foto: JulieK2 via Shutterstock

U svakoj turi kolokvija i na svakim rokovima ista priča: lažeš samome sebi da ćeš sve stići proći tijekom dana pa ćeš preko noći moći odspavati svih osam sati kao i svi normalni ljudi.

Je li ijedan student ikada to uspio provesti u djelo? Vjerojatno ne. Još ako je tvoj cimer odlučio dići ruke od svega i odustati od svih kolokvija i ispita jer kaže da ima dovoljno rokova da sve položi, a onda će iduće godine opet biti parcijala.

Ali to je već druga priča.

Ako marljivo učiš dok tvoj lijeni cimer spava jer je kao zadnja mimozica odlučio da mu je zdravlje važnije od faksa, imamo pravi uređaj za tebe. Ova korisnica TikToka je pokazala zanimljivu svjetiljku koja će ti pomoći da nesmetano čitaš skriptu usred noći, a opet neće ometati laki san tvojeg osjetljivog cimera.

@bookgasmtheclub Booktok bout to tell me how late I am to the game 🤪 #booktok #booklight #bookaccessories ♬ original sound - bookgasm the club

Svjetiljka se stavi oko vrata poput ogrlice, a svjetlo koje proizvodi će biti dovoljno samo za tvoje oči. Svjetiljka se puni punjačem, a TikTokerica kaže da je apsolutno savršeno dizajnirana i da će ti vjerojatno promijeniti život.

vezano Mladi profesor filozofije, Lev Fraenckel. Laganini Profesor na TikToku priprema studente i srednjoškolce za ispite iz filozofije: Mladi se zaklinju da djeluje

vezano Marko Vuletić isprobava tabletu protiv mamurluka Laganini Poznati hrvatski YouTuber isprobao tabletu protiv mamurluka – evo konačne presude djeluje li

Još vijesti