P.S. u Laganini

Poznati hrvatski YouTuber isprobao tabletu protiv mamurluka – evo konačne presude djeluje li

Marko je video u kojem isprobava tabletu objavio na TikToku i zainteresirao svoje pratitelje.

2. prosinca 2022 12:32
Marko Vuletić isprobava tabletu protiv mamurluka

Marko Vuletić isprobava tabletu protiv mamurluka Foto: TikTok/divamv; Michael Discenza via Unsplash/Screenshot

„Isprobavam ja da ne morate vi“, rekao je poznati hrvatski influencer i YouTuber, Marko Vuletić, u svom novom TikTok videu posvećenome zanimljivom eksperimentu. Naime, isprobao je tabletu protiv mamurluka!

Podsjetimo, pisali smo o novoj tableti koja će razveseliti sve „partijanere“ kojima je srijeda najdraži dan u tjednu, a u četvrtak moraju biti na jutarnjem predavanju.

U pitanju je tableta Myrkl, osmišljena da prevenira mamurluk, a javnosti je predstavljena ovog ljeta.

Obavezno popiti dva sata prije izlaska

Zanimljivost ove tablete je da njen pozitivan učinak na organizam može potrajati čak 12 sati, ali je najbitnije da se tableta popije dva sata prije unošenja alkohola u organizam. Na taj će način umanjiti simptome mamurluka razgrađujući alkohol već u probavnom traktu (crijevima) prije no što stigne do jetre.

Marko je tabletu isprobao i popio ju je na pravilan način – prije izlaska. Kako je napomenuo u videu, nije planirao paziti na unos alkohola što znači da ga je definitivno konzumirao.

Marko tvrdi da djeluje

Naposljetku, snimio se iduće jutro odmah nakon buđenja kako bi s ostatkom svojim pratitelja podijelio dojmove oko tablete protiv mamurluka. Kako tvrdi, tableta zaista djeluje!

@divamv

za sve partijane zove se myrkl

♬ original sound - Marko Vuletić

Napomenuo je da se osjeća „jako dobro” nakon što se razbudio što znači da tableta zaista funkcionira. Pratitelji u komentarima su bili znatiželjni pa su ga ispitivali gdje je tabletu uspio kupiti, a kako je napisao, pronašao ju je u obližnjoj ljekarni.

vezano Uživanje u kojoj čašici, bez posljedica?! Čini se da je moguće... Laganini Odsad možete kupiti pilulu protiv mamurluka! Cijena? Niti 10 kuna za komad

Još vijesti