V.K. u Akademska četvrt

Veliki zagrebački fakultet studentima ponovo omogućio dulje studiranje – četvrti put od početka pandemije

Korona je zaista promijenila sve oko nas. Osim načina izvođenja nastave, pisanja i polaganja ispita, promijenila je i status redovitih studenata.

25. Siječnja 2022 17:39
Filozofski fakultet u Zagrebu

Filozofski fakultet u Zagrebu Foto: MojFaks

Podsjetimo, Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu dosad je produživao statuse redovnim studentima čak četiri puta. Prvo su to najavili u rujnu 2020. godine, potom u veljači 2021. i na kraju tik pred kraj iste akademske godine, u srpnju, da bi sada ponovo donijeli jednaku odluku.


>>>Jedan od najvećih zagrebačkih fakulteta studentima opet produljio vrijeme studiranja – evo pod kojim uvjetima<<<


Nedavno je Fakultetsko vijeće Filozofskog fakulteta u Zagrebu održalo sjednicu na kojoj su donijeli nove odluke vezane uz status redovitih studenata. Kako stoji u novoj Odluci, status redovnog studenta, svim studentima koji bi trebao status studenta prestati 28. veljače 2022. godine, ipak se produžuje do 30. rujna 2022. godine, ukoliko oni ne završe svoje studije prije toga.


>>>Na FFZG-u od jeseni novi kolegij: Karamarko, 'ustašonostalgija' i povijest HDZ-a – neke su od tema koje će slušati studenti<<<


"Zbog nastavka loše epidemiološke situacije produžava se trajanje odluke Fakultetskog vijeća od 15. srpnja 2021. godine te studentima Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu kojima bi prema toj odluci status studenta prestao 28. veljače 2022. godine, status studenta produžava se do 30. rujna 2022. godine ukoliko prije navedenog datuma ne završe studij", stoji u Odluci.


Studenti svoje molbe mogu poslati putem aplikacije molbe.ffzg.hr

Još vijesti