V.K. u Karijera

'Samo da je Badel 1862': Domaći proizvođač 'žestice' traži 15-ak studenata za sezonski posao – komentari su urnebesni

Badel 1862 poznata je domaća kompanija, a njihov najpopularniji proizvod zasigurno je Pelin.

16. veljače 2022 16:07
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Badel 1862 d.d. hrvatsko je poduzeće za proizvodnju vina, jakih alkoholnih pića i bezalkoholnih pića. Trenutno su najveći proizvođač jakih alkoholnih pića u Hrvatskoj, s izvozom u 26 zemalja.


Oglas da traže 15-ak studenata za rad u predstojećoj turističkoj sezoni, objavljen na Facebook profilu Studentskog centra u Osijeku, izazvao je mnogo šaljivih komentara među studentima.


Radi se o poslu slaganja robe i punjenja polica proizvodima. Iako su neki u komentarima sugerirali na koji bi način voljeli da im se isplati satnica, ona se ipak ne isplaćuje u bocama popularnog alkoholnog pića, već u obliku 30 kuna po satu uz dodatak naknade za troškove prijevoza i goriva za osobni automobil. Uvjet za obavljanje ovog posla je vozačka dozvola B kategorije i mogućnost korištenja vlastitog vozila.


>>>21-godišnji student biznisa kupio prvu kuću: Planira postati 'kralj nekretnina' i putovati<<<


Radno vrijeme je od 7 do 15 sati, a mjesta rada su različita, duž obale: Dubrovnik, Korčula, Pelješac, Makarska, Omiš - Dugi rat, Brač, Split, Novalja - Pag, Vir - Nin - Posedarje - Starigrad, Zadar - Bibinje - Ugljan, Biograd - Vodice - Murter, Šibenik - Primošten - Rogoznica, Marina - Trogir - Kaštela.




Početak rada bio bi od 15. lipnja, pa sve do 15. rujna 2022. godine. Za prijave na ovaj posao možete se javiti na e-mail adresu: marinanikolac.hodza@badel11862.hr ili na broj telefona: 01 2380 700.

Studentima se ovaj oglas posebno svidio, pa su se međusobno označavali u ovoj ponudi za studenski posao.


"Kad ako ne sad?", "Propale bi brzo", "Samo da je Badel 1862, dalje se ne čita",  "Još da isplaćuju u bocama posao stvoren za tebe", "Vratile bi se kući u minusu", "Prilika koja se javlja jednom u životu", "To je ta Badel karijera koju želim ganjati", "Ne bi im sva roba završila na policama", pisali su studenti.

Još vijesti