V.K. u Karijera

Traži se novi ravnatelj SC-a: Provjerite uvjete koje mora zadovoljiti novi 'šef' ove institucije

Koje uvijete mora ispunjavati čelna osoba Studentskog centra Sveučilišta u Zagrebu?

27. listopada 2021 12:37
Student servis Tagreb, Studentski centar Zagreb

Student servis Tagreb, Studentski centar Zagreb Foto: MojFaks

Studentski centar Sveučilišta u Zagrebu u ponedjeljak je raspisao natječaj za popunjavanje mjesta ravnatelja, čelne osobe koja bi dobila mandat na četiri iduće godine.


Iako smo nekoliko puta pisali kako Studentski centar često "spaja" blagdane, vikende te rade skraćeno i nekoliko dana prije blagdana ili praznika, ovaj puta se to možda mijenja, barem za novog ravnatelja.


Naime, prema natječaju raspisanom na njihovim službenim stranicama, budući se ravnatelj mora javiti na natječaj sa svom traženom papirologijom, a to može učiniti i tijekom blagdana Svih svetih, točnije, do 2. studenog do kada traje natječaj.


>>>Dok svi drugi rade 'normalno', najveći hrvatski student-servis radi skraćeno u petak zbog praznika koji je u utorak<<<


Uvjeti za novog ravnatelja


Iako je raspisan samo na devet dana, u koje su uključeni i vikend i blagdan, budući ravnatelj mora ispuniti podosta uvjeta i prikupiti pozamašnu količinu papirologije. Prvo, budući ravnatelj mora imati završeni preddiplomski i diplomski sveučilišni studij (najmanje 300 ECTS bodova), minimalno pet godina rukovodećeg radnog iskustva, voditeljske sposobnosti te znanje najmanje jednog stranog jezika.


>>>2 dana prije praznika, SC opet radi kraće! Pitali smo imaju li previše zaposlenika ili premalo posla: Odgovor će vas iznenaditi<<<


Osim toga, Upravno vijeće Studentskog centra u Zagrebu, koje je i raspisalo natječaj, traži da osoba koja se javlja na ovaj posao "nije pravomoćno proglašena krivom za počinjenje kaznenog djela". Uz to, kako bi ipak pokazali svoje stručno znanje u praksi, kandidati moraju uz spomenutu papirologiju dostaviti i prijedlog programa razvoja Studentskog centra u Zagrebu za cijeli svoj mandat. Dosadašnji v.d. ravnatelj bio je Mirko Bošnjak.


Također, Student servis Sveučilišta u Zagrebu ovaj petak, 29. listopada 2021. radi - skraćeno.


Sve ostale detalje natječaja možete provjeriti ovdje.

Još vijesti