Anja Z u Laganini

Bivša premijerka objavila fotku iz studentskih dana: Ovako se nekada pralo rublje

Bivša premijerka Jadranka Kosor svakodnevno objavljuje tweetove, a jučer je sa svojim pratiteljima objavila fotografiju iz studentskih dana.

24. veljače 2021 11:44
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Posljednjih mjeseci, Jadranka je nostalgična, te objavljuje svoje fotografije iz mladosti na Twitteru. Izgleda da su na red došle fotografije iz studentskih dana, a jednu na kojoj pere rublje podijelila je sa fanovima.


...Fotka retro pladnja i pribora za jelo iz SC-a izmamila nostalgiju: Cao-Cao, puding, pire i zelje i u 80-ima bili klasici! FOTO...


"Studentica pere rublje na pumpi. Sjećanje za dobar dan", napisala je Kosor na Twitteru uz objavljenu fotografiju.


Sliku je lajkalo više od 300 njezinih pratitelja na toj društvenoj mreži te je dobila brojne komplimente za izgled u mladim danima.

"Sličite Sophiji Loren", stoji u jednom od komentara. Pojedini su, očekivano, otišli i u politiku.

"Svi se sjećamo naše mladosti i studiranja. Prebrzo je prošlo i kud nas je dovela demokracija tih 30 godina. Zato smo frustrirani i govorimo da je prije bilo bolje. Da li nas netko čuje?", napisao je jedan od pratitelja.


...'Poludija bi da nema Hercegovine!' Mostar vikendima 'gori' od hrvatskih studenata koji partijaju preko 'meke granice'...


Još početkom mjeseca, Jadranka je objavila i fotografiju sa početka studija, kada su joj mnogi u komentarima udijelili komplimente.


Još vijesti