L.B. u Laganini

[FOTO] Popularni glumac objavio fotku iz studentskih dana: Pogledajte kako je izgledao i kakvu je 'pilu' vozio

Kosa je impresivna.

14. veljače 2022 13:18
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Hrvatski glumac i voditelj Rene Bitorajac objavio je na svom Instagramu fotografiju iz studentskih dana. Fotografija datira iz 1992. godine, a prikazuje našeg popularnog glumca kako sjedi u svojoj "pili" – Golfu 1 iz 1979. godine.


>>>Bivša premijerka objavila fotku iz studentskih dana: Ovako se nekada pralo rublje<<<


Fotografija je objavljena u tadašnjem broju magazina Autoklub.


Natukao 171 tisuću kilometara


"Rene Bitorajac (1972.), student, vozi Golf GL Diesel iz 1979. godine. Auto ima iza sebe 171.000 kilometara, a prosječna potrošnja je šest-sedam litara", stoji u opisu.


"Iako je već star, još uvijek zadovoljava u svakom pogledu. Za divno čudo, ne kvari se, makar je većina automobila te starosne dobi zrela za otpad. Jedino što je na njemu mijenjano jesu pragovi i rubnici blatobrana, koje je ipak nagrizlo vrijeme. Performanse mu nisu kao kod benzinaca, ali to za ovaj model nije uopće bitno", kazao je tada Bitorajac, student na Akademiji dramskih umjetnosti.


>>>[FOTO] Neda Ukraden pozirala ispred jednog od dva fakulteta na kojima je studirala: 'Nekad se cijenila pamet…'<<<


Iako je ostvario uloge u brojnim kazalištima (splitskome HNK-u, ZKM-u, Kerempuhu itd.), većini javnosti je poznat po ulogama u humorističnim serijama "Naša mala klinika" i "Bitange i princeze". Glumio je i u filmu "Ničija zemlja" reditelja Danisa Tanovića, a okušao se i u voditeljskim vodama u emisijama "Supertalent" i "Tvoje lice zvuči poznato".

Još vijesti