Mojfaks.hr u Laganini

Seks tijekom online predavanja: Zaboravio ugasiti kameru, gledali ga profesor i kolege

Zaboravni student vijetnamskog sveučilišta u gradu Ho Chi Minh 'uhvaćen' je u nimalo zavidnoj situaciji – dok se upuštao u seksualnu aktivnost tijekom online predavanja, bez da je isključio kameru.

28. srpnja 2021 12:36
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Pandemija koronavirusa jednako je pogodila studente diljem svijeta. U pokušaju da se ublaži i u spori širenje, sveučilišta i kampusi u većini zemalja zatvorili su svoja vrata, a predavanja su se održavala online, na daljinu.


>>>Netko sluša mjuzu, a netko maže lice krastavcima: Ovo su svi tipovi studenata na online predavanjima – imamo i tebe! VIDEO<<<


Svi koji su na ovaj način "pohađali" predavanja znaju da je u "domaćem ambijentu" vrlo lako izgubiti koncentraciju jer je distraktora koji nam odvlače pažnju mnogo, pogotovo ako profesor ne uvjetuje paljenje kamere i aktivno sudjelovanje tijekom predavanja.


"Romantično" raspoložen tijekom predavanja


Tako je zaboravni student iz Vijetnama odlučio dosadu skratiti romantičnom aktivnošću sa svojom partnericom, no, vjerojatno se "u žaru borbe" nije sjetio ugasiti kameru, piše Times Now News.


foto: screenshot via Times Now News


Cijelom činu svjedočili su kolege i profesor, a nije dugo trebalo da kratki isječak video-materijala "procuri" na društvene mreže.


>>>'Dajte mi sekundu da isperem oči': Profesorica prava uhvatila brucoše u seksi akciji na predavanju<<<


"Što to radite?!"


Profesor je bio vidno šokiran prizorom. "Što to radite?! U fizičkim predavaonicama ljubakate se s djevojkom, a sad kad smo online, upuštate se u seks", prokomentirao je u nevjerici. Tek nakon profesorovog komentara student je shvatio što se događa. Požurio je odjenuti se i ugasiti kameru.


>>>Ima 4 završna, a ne da joj se učiti: Viralna pjesmica studentice iz Rijeke hit na TikToku VIDEO<<<


Vijetnamski medij Lao Dong izvijestio je da se student zbog ovog incidenta pismeno ispričao predavaču i kolegama.


Sa sveučilišta su potvrdili da se incident dogodio uz napomenu svim studentima da se tijekom online predavanja ponašaju dolično i odgovorno. Također su apelirali na sve polaznike da ne šire spornu video-snimku dalje.


izvor: Times Now News

Još vijesti