V.K. u Laganini

[FOTO] Studentica prava tvrdi da ju je Tinder blokirao jer je prezgodna: 'Samo želim s nekim na piće'

Upoznavanje potencijalnih partnera, uvelike je olakšano preko aplikacija za upoznavanje: Tindera, Bumblea, Hingea. Točnije, jednoj studentici aplikacije otežavaju pronaći partnera, jer je navodno prezgodna.

14. veljače 2022 13:14
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Studentica prava kaže kako mnogi korisnici popularne aplikacije za dejtanje prijavljuju njen profil jer ne vjeruju da je stvarna – pa ju Tinder zabrani.


Traženje partnera pomoću aplikacija poput Tindera, Bumblea i Hingea i nije neka novost. Biti "solo" u današnje vrijeme posebno je teško jer su se pravila "dejtanja" promijenila, potraga za partnerom preselila se u virtualnu sferu, vjerojatno i snažnije uslijed pandemijskih restrikcija, a gotovo svaka mlada osoba zna ili je na svojoj koži osjetila "ghostanje", kad nam se osoba s kojom smo već uspostavili odnos jednostavno prestane javljati.


24-godišnja studentica prava iz Molda u Walesu, Alaw Haf, tvdi kako joj je više puta bio zabranjen pristup aplikacijama za "dejtanje", a vjeruje da je razlog zato što je prezgodna.


>>>Studentica medicine glumi vašu djevojku za Valentinovo pred obitelji i prijateljima: Provjerite CJENIK<<<


Uz studiranje, Alaw je popularna manekenka i na OnlyFansu na kojem dijeli eksplicitne fotografije, a dijeljenjem svojih fotki zarađuje 44 tisuće funti godišnje. Kako tvrdi, ljuta je jer je saznala da je Tinder Swindleru dopušteno zadržati profil na popularnoj aplikaciji, unatoč tome što ga je koristio za prijevaru kako bi od žena koje je tim putem upoznao na prijevaru uzeo čak nekoliko milijuna funti.


Foto: screenshot via Instagram@alawpx


Samo želi s nekim na piće


Nedavno je na Netflixu objavljen dokumentarac koji je vrlo brzo postao popularan, a radi se o filmu "The Tinder Swindler" koji detaljno opisuje život Shimona Hayata, čovjeka optuženog da je koristio Tinder za prijevaru svojih dejtova iz čijih je novčanika "Iscijedio" gotovo 7,4 milijuna funti, piše Daily Mail.


>>>Najlakše do srodne duše, ali i zaraze: Svaka peta mlada osoba koja koristi dating aplikacije 'zaradi' spolno prenosivu bolest<<<


Iako je nakon objavljivanja dokumentarca Tinder objavio kako je zatvorio profil dotičnog prevaranta, pojavili su se napisi kako je on i dalje aktivan. "Aplikacije za upoznavanje mene gore tretiraju od Tinder Swindlera", napisala je Alaw na svom Instagram profilu koji trenutno broji skoro 80 tisuća pratitelja.

"Mislim da je sve šala nakon što sam pogledala emisiju na Netflixu i on je još uvijek mogao biti na aplikaciji kada je njegova svrha bila iskoristiti profil za kriminalne aktivnosti – dok je sve što sam ja htjela bilo otići s nekim na piće", prenosi Daily Mail njene riječi.


"Znam da je sada dobio zabranu korištenja Tindera, ali to je vjerojatno samo rezultat galame nakon dokumentarca. Ponovno sam slala e-mail Tinderu nakon što sam pogledala dokumentarac jer je on navodno i dalje na aplikaciji, a meni je pristup zabranjen", kaže Alaw.


OnlyFans model tvrdi kako joj je više puta do sada bio zabranjen pristup na spomenutu aplikaciju: prvi puta je dobila zabranu u rujnu 2020. godine i onda ponovno u prosincu 2021. godine, da bi joj ipak uskoro vratili profil. Osim Tindera, Alaw tvrdi da je bila izbačena i s Hingea u ožujku prošle godine, a s Bubmblea još 2020. godine. "Imala sam problem s nekoliko svojih slika pa sam ih jednostavno zamijenila drugima", tvrdi studentica.


>>>Nevini do promocije: Čak 20% studenata diplomira bez da se ikad poseksa<<<


Teško može pronaći sliku gdje je obučena


Studentica zbog prirode posla rijetko kada nosi odjeću koja joj pokriva dijelove tijela. "Nikada ne bih objavila ništa uvredljivo, ali teško je pronaći sliku na kojoj nosim odjeću kada je 90 posto mojih slika u donjem rublju ili kupaćim kostimima zbog posla".


Kako piše dalje Daily Mail, studentica je molila aplikacije da joj navedu razlog zašto su njeni računi blokirani, no do sada joj nitko nije odgovorio na njene upite. "Uvijek je isti stari automatizirani odgovor. Znam da nisam učinila ništa loše nikome tamo, nisam učinila ništa kriminalno, dobro sam se ponašala. To onda mora biti nešto možda da ljudi misle da je to lažni račun ili netko ima previše vremena i stalno me prijavljuje iz nekog bizarnog razloga", kaže studentica.


"Iskreno mislim da me netko ogorčen prijavljuje ili me nekako uspiju spojiti s OnlyFansom pa misle da koristim i ove platforme u reklamne svrhe ili kako bih prodavala svoje pretplate i njima, ali stvarno nikada ne bih – ja samo želim izlaziti!", tvrdi Alaw.


Foto: screenshot via Instagram@alawpx


Traži odgovore


Studentica smatra da nije prekršila smjernice aplikacija (zbog kojih su joj navodno i blokirani računi). "Ne bih imala ništa protiv da su mi odgovorili: 'Gle Alaw, tvoje ponašanje je bilo užasno da više ne smiješ koristiti aplikaciju', ali znam da nisam učinila ništa što bi kršilo smjernice pa zato i čekam odgovor", uporna je studentica. "Oni se obično pozivaju na odredbe i uvjete u kojima se navodi da vas mogu ukloniti bez objašnjenja, što je za njih jednostavan izlaz", kaže studentica.


Foto: screenshot via Instagram@alawpx

Valentinovo provodi sama, klopajući kinesku hranu


Zbog problema s blokiranim računima, Alaw je za ovo Valentinovo sama, pa kaže kako ovaj dan ipak planira obilježiti, ali tako da se počasti kineskom hranom umjesto romantičnom večerom za dvoje.


"Voljela bih opet izlaziti, nisam već neko vrijeme zato jer nisam na Tinderu. Mislim da od sada moram pronalaziti nove načine kako bih išla na spojeve bez aplikacija za upoznavanje", kaže za kraj studentica.


Izvor: dailymail.co.uk

Još vijesti