V.F. u Vijesti

Ovo hrvatsko Sveučilište poziva studente na besplatno cijepljenje protiv HPV-a

Nije se potrebno ni naručiti.

27. ožujka 2023 12:51
Zaštiti se!

Zaštiti se! Foto: Whitesession via Pixabay

Studentski centar u Splitu poziva studente na besplatno cijepljenje protiv HPV-a. cijepljenje će se tako održati ove srijede, 29. ožujka od 14 do 16 sati u sportskoj dvorani Studentskog doma dr. Franjo Tuđman na Kampusu. Napominje se kako se studenti ne trebaju naručivati za cijepljenje, već samo trebaju doći sa zdravstvenom i iskaznicom cijepljenja.

„Cijepljenje protiv HPV-a djevojaka i mladića preporuča se radi smanjenja rizika od HPV infekcije koja može dovesti do određenih oblika raka ili drugih bolesti“, kažu iz Studentskog centra u Splitu.

„Mole se svi studenti koji su prvu dozu cjepiva protiv HPV-a primili u 1. mjesecu 2023. da se odazovu na drugu dozu cjepiva u gore navedenom terminu“, stoji u obavijesti na njihovoj Facebook stranici.

Također, za više informacija, studenti se mogu javiti na mail anita.buljan@nzjz-split.hr ili na broj 021/315-957.

vezano Online nastava Akademska četvrt Dostupan novi kolegij za dodatnih 5 ECTS boda – izvodi se u online obliku i to tijekom ljeta!

vezano Morski plodovi Vijesti Nema više čekanja u redovima! Studenti osmislili digitalnu ribarnicu koja optimizira prodaju morskih plodova

Još vijesti