P.S. u Karijera

SC za koji nitko ne zna, a bolji je od zagrebačkog?! Studentica Karla oduševljena: 'Svi su ljubazni i sve je brzo gotovo'

U zagrebačkom student servisu gužve su česte, ali ima lijeka i za ovo!

24. listopada 2022 13:25
Teta u referadi, na stolu hrpa papira

Teta u referadi, na stolu hrpa papira Foto: Chinnapong via Shutterstock

Zagrebački Student-servis poznat je po ogromnim gužvama, a često i po neljubaznim tetama. Bez obzira na to, i dalje većina zagrebačkih studenata hrli baš k njima.

Iako se studenti često žale na zagrebački SC i njihovu uslugu, nisu svi studentski servisi isti.

Dokazuje to i objava studentice Karle Marinko u Facebook grupi stanara doma na Savi, Studentski dom "Stjepan Radić" - "Sava", u kojoj je posebno pohvalila sisački student-servis.

Ne moraš biti iz Siska ni tamo raditi

SC Sisak nalazi se u strogom centru Zagreba, točnije na adresi Ilica 91. Kako navodi Karla, procedura je "prejednostavna", a objasnila je i što vam treba za učlanjenje.

"Samo osobna, zdravstvena, iksica (stvari koje svakako već imate u novčaniku) i preko mobilnog bankarstva im na mail pošaljete potvrdu o žiro računu (doslovno možete pred njima, sve vas navode, a vjerujem da gotovo svi imamo mobilno). I ono najbolje - NEMA REDA. Sve skupa je trajalo 3 minute", napisala je.

Nema neljubaznih teta na šalterima

Nadalje, pohvalila je i ljubaznost osoblja koji tamo rade. Ne samo što su ljubazni, nego i sve detaljno objasne s dozom strpljenja.

Napominje da između sisačkog i zagrebačkog SC-a nema razlike, osim u gužvama. Zbog toga smo kontaktirali studenticu Karlu, koja nam je otkrila da nema ništa protiv zagrebačkog student servisa, no da je procedura u sisačkom ugodnija i jednostavnija, te zahtjeva manje vremena.

"Ne mogu reći ništa protiv njih, da su nešto loše napravili, nego je jednostavno prevelik broj studenata pa je sve postalo birokratizirano previše, predugi redovi, gužve, a za SC Sisak ( i to u centru Zagreba haha) valjda skoro nitko ne zna. Oni su stvarno jako dragi, pristupačni, sve se lako i brzo riješi, pravo osvježenje za nešto što ima veze s papirologijom", rekla je Karla za MojFaks.

vezano Dosta ti je zagrebačkog Student-servisa? Ima i drugih opcija: 'Prebacite se – preporodit ćete se' Karijera Dosta ti je zagrebačkog Student-servisa? Ima i drugih opcija: 'Prebacite se – preporodit ćete se'

vezano Student servis zagrebačkog SC-a Karijera Top 10 poslodavaca za koje se traži ugovor više: Ovo su kompanije koje zapošljavaju najviše studenata u Hrvatskoj

vezano Zbog skidanja vas mogu izbaciti iz doma! Nakon predavanja SC upozorava studente: Izbjegavajte ilegalne, piratske stranice inače biste mogli 'izletjeti' iz doma

Još vijesti