V.K. u Karijera

Super prilika za studentski posao: 65 kuna po satu za rad od kuće

Prijave se zaprimaju do 15. veljače 2022. godine.

19. Siječnja 2022 15:23
SC, Studentski Centar Sveučilišta u Zagrebu

SC, Studentski Centar Sveučilišta u Zagrebu Foto: MojFaks

Rad od kuće za dobru satnicu koji se ne kosi s rasporedom predavanja? Zvuči kao posao iz snova!


Student servis Zagreb objavio je zanimljiv oglas za studentski posao: podučavanje stranaca hrvatskom jeziku, u kasnijim večernjim satima te subotom prijepodne.


"Ako voliš predavati i podučavati, ako te veseli rad sa strancima, ako se dobro služiš računalom i ako imaš dovoljno samodiscipline za rad od kuće, ovo je posao za tebe!", piše u oglasu.


>>>Student o većem 'minimalcu' rada preko SC-a: 'Pohvalno je, ali postoji problem…'<<<


Haydon Vietze digital services d.o.o. traži studente za obavljanje studentskog posla online podučavanja hrvatskog jezika za strance. Osim što radite od kuće, satnica iznosi 65 kuna, no, ipak postoje i neki uvjeti za obavljanje ovog posla.


Kako piše na službenim stranicama oglasa, morate ispuniti i ove uvjete: imati dobru Internetsku vezu, biti izvorni govornik, znati njemački i engleski jezik (B2 i C1) te biti student nastavničkog smjera.


>>>Student multimedije pokrenuo STUDOGLASNIK: U samo par sati prijavilo se preko 500 studenata<<<


Osim toga, traže studente 4., 5. godine te apsolvente, a kroatisti imaju prednost pri zapošljavanju. Radno vrijeme je u večernjim satima te subotom ujutro i prijepodne.


Za više detalja možete posjetiti njihovu službenu stranicu ovdje, a za ovaj posao se javljate na e-mail adresu: maja.jukic@skolica.de  


oglas za posao oglas za posao Foto: Foto: screenshot via sczg.unizg.hr/Screenshot

Foto: screenshot via sczg.unizg.hr