L.B. u Laganini

[VIDEO] Novi hit predsjednika Vučića: Kao student mami kupio skupi usisavač koji je otplaćivao godinu dana

Kako to inače biva, iako su teme kojih su se dotakli tijekom intervjua bile raznolike, ona najprozaičnija najviše se dojmila šire javnosti pa je uskoro postala hit na društvenim mrežama.

24. Siječnja 2022 14:41
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Predsjednik Republike Srbije gostovao je na televizijskom kanalu Pink u intervjuu koji se odvijao u vlaku, što se svakako ne viđa svakodnevno.


Osim dnevno-političkih tema aktualnih u ovoj zemlji, većini je ipak u sjećaju ostala priča o usisavaču koji je Vučić otplaćivao čak godinu dana, kao student.

 

>>>Predsjednik Vučić želi da studentice rađaju: Nudi im ukidanje ispitnih rokova, više vremena za diplomu i 4 tisuće eura<<<


I na našem je tržištu dostupan usisavač američkog brenda Kirby, a jednako kao i u susjedstvu, "krasi" ga "paprena" cijena zbog čega se rijetko koje kućanstvo odluči na ovu nemalu investiciju. Iako se prodajni trgovci kunu u njegovu efikasnost, pa će vam rado demonstrirati kakve sve nečistoće mogu usisati iz vaših madraca ili dvosjeda, zbog svoje cijene na kupovinu istoga odlučuju se ipak oni dubljega džepa ili pak zajednička kućanstva u kojima onda više generacija ili obitelji dijeli trošak investicije, ali i sam usisavač po potrebi.


U svakom slučaju, Kirby usisivač svakako nije proizvod koji inače i prečesto kupuju studenti. Međutim, zahvaljujući razgovoru s novinarkom televizije Pink, cijela regija imala je prilike doznati da se u ovaj trošak bacio upravo aktualni predsjednik Republike Srbije dok je bio student, po prvi put. Da podsjetimo, od svibnja 2020. godine, Vučić je ponovo student Visoke sportske škole, a o svojim akademskim uspjesima često i ažurno informira javnost i svoje sljedbenike na društvenim mrežama.

 

>>>Vučićeva izjava o njegovim studentskim mukama postala hit na Twitteru, studenti suosjećaju s njim<<<


"Kada sam dobio prvu stipendiju, da bih pomogao majci, uzeo sam Kirby usisivač na rate", pojašnjava predsjednik u intervjuu s voditeljicom Dušicom Spasić koja, sudeći po izrazu lica tijekom ovog dijela razgovora, nije ostala ravnodušna na ovo prisjećanje.

 

 

S obzirom da se osjećao važnim i na neki način dužnim, tad kad je ušao u društvo najboljih studenata i za to počeo primati stipendiju, odlučio je majku počastiti ovom spravom.

 

"Uzeo sam na godinu dana, ali tih 100 maraka koje sam morao dati pred kraj mjeseca, kao da su mi oduzimali sve što imam. Ja sam tad primao 300, 400 maraka koliko je bila prosječna stipendija i zato kad treba da platim, meni bude problem", prisjetio se Vučić.

 

>>>Posprdali ga na internetu: Predsjednik Vučić na ispitu dobio 105 od mogućih 100 bodova, a čak je i nedjeljom išao na faks<<<


Isječak ovog dijela razgovora dijeli se po društvenim mrežama, a osim što komentiraju da sada napokon poznaju nekoga tko je zbilja kupio ovaj usisavač ili pak čestitaju tom trgovcu jer ako je tada, studentu uspio uvaliti ovako skupi kućanski aparat, svakako može prodati sve, ima i onih koji uživaju u izrazu lica novinarke koja im, kako komentiraju, izgleda kao da se suzdržava da ne "prasne" u smijeh.

Još vijesti