V.K. u Vodič za brucoše

Angelina Jolie puca od ponosa: Njena kćer Zahara postaje brucošica na ovom prestižnom fakultetu

Zahara je drugo dijete Jolie-Pitt obitelji koje će se moći pohvaliti diplomom: njihov sin Maddox također studira!

3. kolovoza 2022 12:33
Ponosna majka ima dvoje djece na fakultetu!

Ponosna majka ima dvoje djece na fakultetu! Foto: shutterstock by PAN Photo Agency

Angelina Jolie, jedna od najljepših žena svijeta, nedavno je na svojem Instagram profilu podijelila radosnu vijest: njena najstarija kćer Zahara službeno je postala brucošica na prestižnom koledžu "Spelman" u Atlanti.

vezano Slika nije pronađena Laganini Poznata oskarovka emotivnim videom oprašta se od kćeri koja odlazi na fakultet: 'Nemojte joj reći da sam ovo objavila...'

Jolie je najavila da će njena 17-godišnja kćer Zahara krenuti na Spelman, najbolje ocijenjeni koledž za djevojke u Atlanti.

"Zahara sa svojim sestrama Spelman!", piše u opisu fotografije Angelina. "Čestitam svim novim studentima koji započinju ove godine. Vrlo posebno mjesto i čast imati člana obitelji kao novu Spelman djevojku!", hvali se slavna mama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)


I stariji sin Maddox je na fakultetu

Inače, Zahara nije jedino dijete iz Jolie-Pitt obitelji koje se odlučilo na studiranje. Zaharin stariji brat, 20-godišnji Maddox Jolie-Pitt studira na Sveučilištu Yonsei u Seulu u Južnoj Koreji još od kolovoza 2019. godine.

vezano Slika nije pronađena Laganini [VIDEO] Htjela odustati od fakulteta zbog Harryja Stylesa, a on ju ohrabrio: 'Bit ću star, samo nastavi s medicinom'

Jolie je otvoreno govorila pred medijima i tome kako je njeno šestoro djece oblikovalo njenu ličnost. U intervjuu za Harpers Bazaar UK koji je objavljen nedavno, Jolie je iskreno progovorila o utjecaju koji su na nju imali Zahara, Maddox, 18-godišnji Pax, 16-godišnja Shiloh i 14-godišnji blizanci Vivienne i Knox.

vezano Slika nije pronađena Laganini [FOTO] Kćer Dikana i pokojne Ene Begović diplomirala na 'talijanskom Harvardu'! Otac zaprijetio: 'Imam pušku'

"Moja djeca imaju utjecaj na svaki aspekt mene", kazala je svojevremeno. "Onog trenutka kada postanete roditelj, vaš život više nije samo vaš. Ne znate što ste 'vi': zapravo se više radi o tvom životu, pa ih želiš predstavljati, želiš im biti taj model: sebe najboljeg", kazala je ponosna majka.

Osim toga, Angelina je dodala da, kada posumnja u sebe, obrati se svojoj djeci. "Kada imam sumnje i ne znam tko sam, sjest ću s njima i osjećati da me poznaju bolje no itko drugi. I onda vidim sebe, i vidim njih kao dobre ljude, zanimljive ljude, jake individue i mislim da ne mogu biti tako loša, da nisam mogla napraviti veliki nered", kazala je Angelina.

izvor: elle.com

Još vijesti