L.B. u Laganini

Student 'odbrusio' djevojci koja ga je u teretani pitala jedno pitanje: 'Jesam li zbilja ispao kreten?'

Kako biste vi reagirali u ovoj situaciji?

18. svibnja 2022 11:53
Zbog njegovog 'odbijanca' u teretani razvila se živahna rasprava...

Zbog njegovog 'odbijanca' u teretani razvila se živahna rasprava... Foto: BGStock72 via Shutterstock

Kako student objašnjava na samom početku, u sveučilišnoj teretani ima dovoljno traka za trčanje, no čini se da je djevojka koja je došla vježbati u društvu imala konkretnu ideju o tome na kojim će spravama trčati s prijateljicama.

vezano Slika nije pronađena Nakon predavanja Studentica upozorila na 'predatore' u teretanama: Evo što je radio iza njenih leđa

Naime, mladić je na Redditu odlučio potražiti potvrdu za svoju odluku u teretani. Kako pojašnjava, usred vježbanja, iako je bilo dovoljno slobodnih traka za trčanje, prišla mu je djevojka i rekla mu da joj treba baš ta traka kako bi trčala paralelno sa svojim prijateljicama, koje su zauzele trake lijevo i desno od studenta.

Nakon što je odbio njen, poprilično odrješit i grub, zahtjev, djevojke su se naljutile, nazvale ga kretenom i napustile teretanu.

Došla vježbati s prijateljicama

"Došla sam ovdje vježbati sa svojim prijateljicama. Neću biti na traci koja nije pokraj njih pa te molim da se pomakneš na drugu traku tako da mogu biti s prijateljicama", odgovorila mu je na pitanje zašto bi se on trebao maknuti na drugu traku, kad ih je dovoljan broj slobodan da sve tri vježbaju.

"Odbijam se premjestiti", odgovorio joj je student.

vezano Teretana SC Split, Bruno Bušić Nakon predavanja [VIDEO] Otvorena brutalna teretana u studentskom domu: 'Zovemo ju Trafika jer radi od 0 – 24'

"Ali, kao što si rekao, druge su trake slobodne pa ono, možeš li se maknuti, ne vidim zašto radiš problem od ovoga", odgovorila mu je.

"Ti od ovoga radiš problem", odgovorio joj je student. "Usred sam vježbanja i nemam nikakvu obvezu maknuti se. Bio sam ovdje prvi i moj je odgovor ne. Neću se pomaknuti", ostao je pri svojoj odluci.

Napustile dvoranu i rekle mu da je "kreten"

Nakon toga, djevojke su napustile teretanu uz komentar da je mladić "kreten".
Zbog osjećaja zbunjenosti, na Redditu je pitao je li zbilja ispao kreten u ovoj situaciji.

Njegovo je pitanje izazvalo dugu i živahnu raspravu među korisnicima ove društvene mreže.

vezano Slika nije pronađena Nakon predavanja [FOTO] Studentica farmacije rastura u bodybuildingu: Mlada Splićanka već je dvostruka svjetska prvakinja

I dok ima onih koji tvrde da bi djevojci vjerojatno "popustili" da je bila ljubaznija i skromnija u nastupu, većina se ipak slaže da je jako nepristojno prekidati nekoga usred vježbanja, posebice na kardio-spravama jer se time prekidaju fokus vježbača, kao i njegove vitalne funkcije poput pulsa, bitnog za skidanje kilograma i održavanje kondicije.

"Bila je gruba i bezobrazna. Da je nastavila, ja bih je prijavila zaposlenicima teretane", smatra ova korisnica. "Prekinuti me mogu samo prijatelji ili kad je nešto jako, jako važno", smatra pak ovaj Redditovac.

vezano Slika nije pronađena Laganini Studentice odlučile: Ovako izgleda muško tijelo najprivlačnije ženama – jeste li iznenađeni?

Treći pak ističu da nisu bile ni ozbiljne u svojoj namjeri da vježbaju jer su prelako odustale. "Sigurno su samo htjele čavrljati dok hodaju po traci", smatraju.

Još vijesti