Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom prosvjed

Studenti prosvjedovali jer ostaju bez hrane u domovima: 'Gladni smo iako sve plaćamo, tješe nas krumpirom…'

Objavljeno 07.04.2021.

Vijesti iz susjedne Bosne i Hercegovine kao da ne pripadaju ovom stoljeću. Studenti iz Sarajeva danas su organizirali prosvjed jer u domovima ostaju bez hrane, a ni grijanje im ne radi kako treba.

Nema posla, nema vježbi, studiraju online... Hrpa razloga zbog kojih su organizirali online prosvjed: Traže 30% popusta na školarine

Objavljeno 28.10.2020.

Nezadovoljstvo studenata zbog visokih školarinama i online nastavom ne jenjava.

Fakultet zatvoren pa semestar plaćaju kroz prozor! Studenti najavili prosvjed protiv online nastave i SULUDIH situacija na fakultetima

Objavljeno 08.10.2020.

Tijekom ove godine zabilježeno je nekoliko prosvjeda studenata zbog nezadovoljstva trenutnom situacijom u visokom obrazovanju.

Poznat datum PROSVJEDA: 'Mladalački aktivisti' pozvali studente da im se pridruže ispred HNK!

Objavljeno 25.09.2020.

Studenti Pravnog fakulteta u Zagrebu održat će najavljeni prosvjed u utorak ispred Hrvatskog nacionalnog kazališta od 16 do 17 sati.

Prosvjed je BEZUVJETAN: 'Održat će se u ime svih neugodnosti i svih nepravdi koje smo morali pretrpjeti!'

Objavljeno 22.09.2020.

Dekan Pravnog fakulteta, Igor Gliha, odbio je zahtjev studenata da se cijena povećanja školarine poništi, zbog čega se pripreme za prosvjed nastavljaju.

Rat Studentskog zbora i Uprave se nastavlja: Nakon obavijesti o POVEĆANJU školarine, studenti najavili PROSVJED!

Objavljeno 21.09.2020.

Nove odluke Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu ponovo su izazvale negodovanje studenata.

Studenti PRAVA danas prosvjeduju ispred fakulteta: 'Uprava nas ignorira, a neki će pasti godinu ili izgubiti pravo školovanja'

Objavljeno 18.09.2020.

Studentski splitskog Pravnog fakulteta danas u 12 sati prosvjeduju ispred zgrade Fakulteta, zbog nekorektnog ponašanja Uprave prema njima.

Najglasniji student u grupi za 'RUŠENJE' STOŽERA: 'Neću nositi masku na predavanjima jer nisam ovca...'

Objavljeno 20.08.2020.

S povećanjem broja novooboljelih od koronavirusa te najavom novih mjera najesen kako bi se usporilo širenje virusa, broj građana nezadovoljnih odlukama Stožera dramatično raste. Vidljivo je ovo i u jednoj od Facebook grupa.

Zatvaranje domova zbog korone? MASOVNI PROSVJEDI studenata u Beogradu: 'Nećemo iseliti jer nemamo gdje živjeti'

Objavljeno 03.07.2020.

Nakon najave predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da će Vlada donijeti odluku da na dva tjedna zatvori noćne klubove, splavove, kafiće koje nemaju dvorištni prostor u periodu od 23h do 6 ujutro, ali i sve studentske domove u Beogradu, sinoć, 2. srpnja, uslijedili su masovni prosvjedi studenata koji su poručili 'Nećemo kući' i 'Ne damo domove'.

'Moralo je doći do prosvjeda da bi se nešto pokrenulo': Od ove godine NOVI STUDIJ omogućuje studentima da ostanu u svome gradu

Objavljeno 17.04.2020.

Studenti preddiplomskoga studija Socijalnoga rada pri Pravnome fakultetu u Osijeku u prosincu prošle godine organizirali su prosvjed kojim su iskazali nezadovoljstvo dotadašnjim razvojem situacije oko pokretanja diplomskoga dijela istoga studija.


Prati nas na Instagramu!