V.K. u Laganini

Studentica dobila trudove prije promocije, dekan napravio nešto što nikad nije: Evo gdje joj je dodijelio diplomu

Postala je diplomantica i mama, istoga dana!

25. svibnja 2022 12:32
diploma

diploma Foto: MojFaks

Jada Sayles studirala je kriminalistiku na Sveučilišta Dillard, a tijekom apsolventske je godine zatrudnjela.

Nedavno je trebala prisustvovati dodjeli diploma, velikom događaju u životu svakog studenta, no oko 4 i 30 ujutro, njena je beba odlučila da će mama provesti ovaj poseban dan malo drugačije – u rađaoni.

vezano Slika nije pronađena Laganini [VIDEO] Sa 6 mjeseci 'postao asistent': Profesor 'dadiljao' bebu da mi mama studentica mogla pisati bilješke

Ona je naime samo par sati prije dodjele dobila trudove, pa je u jutarnjim satima obavijestila Sveučilište kako neće moći prisustvovati promociji. Kako je kazala za Romper, do posljednjeg trenutka nije mogla vjerovati da je dobila trudove.

"Potpuno sam poricala i nisam se mogla pomiriti s tim dok nisam bila zaprimljena u bolnicu", otkrila je novopečena mama. Njen sin Easton odlučio je stići na svijet taman to jutro, pa je Jada poslala poruku dekanu Dillarda, dr. Walteru Kimboroughu kako bi mu javila vijesti da je u bolnici pred porodom.

vezano Slika nije pronađena Laganini [VIDEO] KOJI ŠOK: Studentica rodila u toaletu tjedan dana nakon pozitivnog testa

U 18 godina rada kao dekan prvi je put ovako uručio diplomu

No, čak i ovakav veliki događaj nije spriječio dekana da se pobrine da njegova studentica proslavi svoja akademska postignuća. Iako studentica nije prošetala pozornicom, dekan je u pratnji svoje supruge došao u bolnicu u posjet Jadi – i službeno joj uručio njenu diplomu.

"Danas sam učinio nešto što nisam nikada u svojih 18 godina rada kao dekan. Dodijelio sam diplomu u bolnici", napisao je dekan na svom Twitter profilu.

vezano Slika nije pronađena Laganini [VIDEO] Svi obožavaju bebu koja odrasta u studentskom domu: 'Ima bolji društveni život od mene'  

Uz to, podijelio je i video u kojem se vidi kako Jada prihvaća svoju diplomu, noseći kapu i haljinu na sebi, a u pozadini se čuje i njen sin. "Ovo je bio prekrasan trenutak i stvarno ga nikada neću zaboraviti", kazao je dekan.

Diplomantica i mama - sve u isti dan

I Jada je na svom Twitteru napisala nešto više o događaju. "Mislila sam da ću prošetati pozornicom i primiti svoju diplomu; umjesto toga sam dobila bebu. Moje slatko maleno je odlučio stići na moj dan i sada ovo. Hvala mom sveučilištu koji su mi i dalje donijeli diplomu. Ja sam diplomantica i mama!", napisala je na Twitteru i podijelila nekoliko prekrasnih fotografija.

vezano Slika nije pronađena Vijesti Obožavatelje pere nostalgija: Beba s kojom je Phoebe Buffey bila trudna u 4. sezoni 'Prijatelja' sada ima 23 godine i diplomu

Njihova priča uskoro je obišla američke medije, a potom je postala viralna i na društvenim mrežama. Mnogi su pohvalili dekana za njegov trud, a čestitali su i novopečenoj majci.

vezano Slika nije pronađena Laganini [FOTO] Nakon 4 godine teškog 'poroda': Studentica napravila urnebesne fotke sa svojom 'bebicom'

izvor: romper.com

Još vijesti